Pentium B940 sistem Windows 8.1 geçilir mi?

intikk

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Türkiye, Isparta
Daha fazla  
RAM
3 GB RAM (MHz yi bilmiyorum)
SSD veya HDD modeli
256 GB 223 GB Gözüken HDD
Ekran kartı
İntel HD Grapichs
Anakart
Laptop Anakartı
İşlemci
İntel B940 2.00 GHz
Sistem bu format atmadan Windows 8.1'e geçmek istiyorum kasar mı? zaten Minecraft oynuyorum sadece Format atmadan siteden İnstall Windows 8.1 dosyasını indirip kurmak istiyorum sonra indirince eski windows 7 dosyasının System 32 sini sileceğim.

Son düzenleme:
NT Lite ile daha hafif bir Windows sürümü yaparsanız daha iyi olur ama 4 GB RAM ile Windows 8.1 de 75 üzeri RAM kullanımı görmüştüm bence Windows 7 de kalın.

NT Lite ile daha hafif bir Windows sürümü yaparsanız daha iyi olur ama 4 GB RAM ile Windows 8.1 de 75 üzeri RAM kullanımı görmüştüm bence Windows 7 de kalın.

Hangi sistemle geçtiniz acaba? Windows 8.1'e sürücü desteğin varsa kesinlikle geçebilirsin. Bilgisayarın daha da hızlanır bloatware silersen %15'e kadar RAM kullanımı düşürebilirsin.

Hangi sistemle geçtiniz acaba? Windows 8.1'e sürücü desteğin varsa kesinlikle geçebilirsin. Bilgisayarın daha da hızlanır bloatware silersen %15'e kadar RAM kullanımı düşürebilirsin.
Bu kendi sistemim değil bir akrabamın Laptop'u okuldan gelince bu Laptop'a geçiyorum.
32 Bit 3GB RAM'e daha uygun olacaktır.
Single Languange 8.1 32 Bit'te Türkçe varmı?

Bu kendi sistemim değil bir akrabamın laptopu okuldan gelince bu laptopa geçiyorum.

Bloatware, cihazınızı yavaşlatan ve sizin tarafınızdan yüklenmemiş istenmeyen uygulamalara verilen genel bir isimdir. Bunlar genellikle yeni cihazlara önceden yüklenmiş şekilde gelse de, internetten indirdiğiniz dosyalar veya kötü amaçlı siteler üzerinden de yüklenebilir.
Bu kendi sistemim değil bir akrabamın laptopu okuldan gelince bu laptopa geçiyorum.

Single Languange 8.1 32 Bit'te Türkçe var mı?

Var.

Bloatware, cihazınızı yavaşlatan ve sizin tarafınızdan yüklenmemiş istenmeyen uygulamalara verilen genel bir isimdir. Bunlar genellikle yeni cihazlara önceden yüklenmiş şekilde gelse de, internetten indirdiğiniz dosyalar veya kötü amaçlı siteler üzerinden de yüklenebilir.

Var.
Formata gerek varmı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı