O işlemciyi hangi ekran kartı ile kullanıyorsun?Hocam nasıl işlemciden ayana sorun yok? Aynı işlemciyi kullanıyorum berbat. Hemde karşılamıyor.
Hayır hocam CS:GO'da 720P en düşükte en düşük çözünürlükte 10 FPS alıyor.
O işlemciyi hangi ekran kartı ile kullanıyorsun?Hocam nasıl işlemciden ayana sorun yok? Aynı işlemciyi kullanıyorum berbat. Hemde karşılamıyor.
Hayır hocam CS:GO'da 720P en düşükte en düşük çözünürlükte 10 FPS alıyor.
O işlemciyi hangi ekran kartı ile kullanıyorsun?
O işlemci ile hangi ekran kartını kullandığını sordum. Neyi takarsan sorun yaşarsın demedim.Hocam bana göre bu işlemciye 3090 taksan gene çöptür.
O işlemci ile hangi ekran kartını kullandığını sordum. Neyi takarsan sorun yaşarsın demedim.
O işlemciyi aktif olarak sunucuda kullanıyoruz. Döneminin çekirdek ve frekans olarak gerçekten fiyat performans işlemcisi.
Hocam emin misiniz döneminin fiyat performansı olduğuna. Fiyatı çok uygundu zamanında, ama o zamandan beri 2013'de bile yorumlara bakınca o zamanın bile kötü işlemcisi di. Bu işlemci CS 1.6 kaldırmayan bir işlemci. Hiç de memnun değilim, ekran kartı bulunmuyor HD Graphics. Ve hayatımda ilk kez buna fiyat performansı diyen birini gördüm, açıkcası.
Nasıl CS 1.6 kaldırmayan bir işlemci? Bununla Valorant'ta 30 FPS'le oynuyordum.
Hocam nasıl işlemciden ayana sorun yok? Aynı işlemciyi kullanıyorum berbat. Hemde karşılamıyor.
Hayır hocam CS:GO'da 720p en düşükte en düşük çözünürlükte 10 FPS alıyor![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.