Nasıl taşımıyor? Bence çok önemli ilk Linux bilgisini öğreniyor, temellerini atıyor.Başlangıçta kuracağın GNU/Linux dağıtımı genelde fazla bir önem taşımıyor.
Yani önerilen dağıtımlardan birini seçtiğini varsaydım ben. Gidip en alakasız dağıtımı da kurmayacaktır herhalde? Fazla düşünmenin, kafanı kurcalamasının bir anlamı yok hangisini seçeceğine karar vermesi için. Kurulumu 40 dakika sürmüyor hiçbirinin. Büyük ihtimalle aklına takılan tüm dağıtımları deneyecek, hepimize öyle olmadı mı zaten?Nasıl taşımıyor? Bence çok önemli ilk Linux bilgisini öğreniyor, temellerini atıyor.
Aramızda ilk dağıtım olarak Kali kuranlar var malesefYani önerilen dağıtımlardan birini seçtiğini varsaydım ben. Gidip en alakasız dağıtımı da kurmayacaktır herhalde? Fazla düşünmenin, kafanı kurcalamasının bir anlamı yok hangisini seçeceğine karar vermesi için. Kurulumu 40 dakika sürmüyor hiçbirinin. Büyük ihtimalle aklına takılan tüm dağıtımları deneyecek, hepimize öyle olmadı mı zaten?
Kali kuran bir insanın amacı Linux kullanak olmuyor genelde. Onu istisna olarak saymalıyız bence.Aramızda ilk dağıtım olarak Kali kuranlar var malesef.
Havalı olmak oluyor genelde.Kali kuran bir insanın amacı Linux kullanak olmuyor genelde. Onu istisna olarak saymalıyız bence.
Ne önerirsiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.