Pentium Dual CPU E2200 Sisteme Upgrade

2000 TL zor. 2500 TL'ye zorlayın ve Monster Abra A5 V1.1 alın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl bir markadır o :) Internete yazıyom en ufak resmi bile yok. 2500 TL Yede alırım tamam da :D HP Msi Asus gibi markalar önerin. O ne değişik değişik zaten bulamam ben onu :)

Alabilirim onu battlefield 4 ü sorunsuz full ayarlarda çalıştırırmı bide ısınmasın :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Monster iyi bir markadır. GTX860M'li modellerleri 2500TL tam. Forumda kullananlara ya da yakınları kullananlara sorabilirsiniz.
 
Raidenin dediği için.

Alabilirim onu. Battlefield 4'ü sorunsuz full ayarlada çalıştırır mı? Bi de ısınmasın senin önerin için.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar fazla bilinmese, tutulmasa veya desteklenmese de Monster gayet performanslı bir markadır. İnternette bilgisayarın testlerini bulabilirsiniz. Msi ne ise Monster' da odur.

İsterseniz bir bakın vereceğim linke. Neden Monster seçmelisiniz ?

Neden MONSTER ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Msi çok bilindik marka. Yakınlarımda vardır fakat monsteri bilmiyorum nereden alıcağım güvencesi ne garantisi ne kadar ilgili ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Msi çok bilindik marka yakınlarımda vardır fakat monsteri bilmiyorum nereden alıcağım güvencesi ne garantisi ne kadar ilgili ?
Monster oyun bilgisayarı üretme amacıyla kurulan bir firma diye biliyorum. Ayrıca teknik servisi olsun, performansı olsun harikadır. Eğer herhangi bir oyunda kasma, donma görürseniz iade edebiliyorsunuz. Adamlar bunun güvencesini vermişler. Okuduysanız görmüş olmalısınız zaten...
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı