R7 265 OC 2G GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
İleriye dönük bir yatırım için ben bunu öneririm. Bazı fanatikler NVidia 750 Ti bundan iyi derler inanma. Testler yalancı çıkartıyor onları. Cuda destekli oyunlar hariç. MSI olduğu için kutu içeriğinde harika bir yazılım olan Afterburner ile geliyor. AMD sürücü yazılımıda idare eder.
Akıllı oyun ayarları dışında benim fikrim CPU darboğazını aşmak için GPU ve Ram frekans ayarlarını deneyerek düşür. İleride sistemin tamamını yükselttiğinde normale çeker veya OC yaparsın.
@Kokasi35 G41 çipsetli anakart alırsanız sorun olmaz. Hİ-Level bellek almayın. Dandik. Vatan'da Msi G41 çipsetli anakart var. Bellek olarak Gskill, Corsair ya da Kingston marka alın.
@Kokasi35 G41 çipsetli anakart alırsanız sorun olmaz. Hİ-Level bellek almayın. Dandik. Vatan'da Msi G41 çipsetli anakart var. Bellek olarak Gskill, Corsair ya da Kingston marka alın.
O MSI G41M-P33 anakartı diyorsanız. Onun 2 kanalı DDR3 2 kanalı ise DDR3. Yani 2 slot DDR2 geri kalan 2 slot ise DDR3 benim alacak olduğum daha doğrusu düşündüğüm anakart tamamen DDR3 destekliyor. Hem DDR2 ramden ve anakarttan kurtulurum diye düşündüm.(Eğer beğendiğim anakartı alırsam şuan kullandığım DDR2 ram ve anakarttı satarak para alabilirim) Hi-Level niye dandik? Kanıt gösterirsen sevinirim.
Tamam o zaman. Anakart aynı kalsın. Hİ-Level'In neden dandik olduğuna gelicek olursak bellek üzerindeki soğutucuları bir işe yaramıyor. Arkadaşımda var. Pek kaliteli değil. Zaten çok fazla tercih edilen bir markada değil. 10-15₺ daha fazla vererek Kingston bellek alabilirsin.
Tamam o zaman. Anakart aynı kalsın. Hİ-Level'In neden dandik olduğuna gelicek olursak bellek üzerindeki soğutucuları bir işe yaramıyor. Arkadaşımda var. Pek kaliteli değil. Zaten çok fazla tercih edilen bir markada değil. 10-15₺ daha fazla vererek Kingston bellek alabilirsin.