Daha fazla
- Meslek
- Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :)
Birader bu işlemci öyle penitum 4'e falan benzemez voltaj vermeden kendi performansinada çikmaz zaten ayni anakart bende de var muhtemelen eski BIOS vardir onda da kendi otomatik OC ayari yapmiyor o kart öyle
Öyle bir şey yok dostum, Intel bu işlemciyi 2.50GHz'de çalışacak şekilde tasarlamışsa ve anakart da bu işlemciyi destekliyorsa o işlemci 2.50GHz'de çalışır. Çalışmıyorsa;
Öncelikle sorununuz devam ediyorsa CPU-Z'den ekran görüntüsü isteyeceğim. Hem yükte hem de boşta CPU-Z ekran görüntüsü alıp buraya atın bakalım. OC olmuyor çünkü sizin sorununuz ya da sorunuz, siz işlemcinizin nominal frekansında çalışmasını istiyorsunuz, voltajlarla falan işiniz yok sizin.
Bu dediklerimi yaptıktan sonra sorununu çözeceğiz zaten. Overclock'luk bir durum yok, kaç tane konu açıldı böyle, hepsini Overclock yapmadan çözdük. Bunu da çözeriz fakat konu sahibi en son temmuz ayında girdiği için o dönene kadar konu askıda kalacak mecburen.
Bende de aynı işlemci var dediklerimi uygula 2.50 GHz çek onu hiç korkma. İşlemci 30 TL yansa da çok kötü olmaz dediklerimi de uygula ben böyle yaptim
Ayrıca bunu hangi sorumluluğu üstünüze alarak söylüyorsunuz? İşlemci yanarsa tek başına yanmaz, yanında anakartı da götürür...
BlueStacks 1 de yükleyebilirsin sistemde 256 ekran karti olmasi lazim o sistemde pung Mobile Mobile Legends Mobile LoL açar sana Max 40 TL harcarsin
Sistemde hangi ekran kartı olduğunu bilmiyoruz, hep havadan yazmışsınız... PUBG Mobile çeşitli emülatörlerin performansına göre optimizasyon özürlüsü olduğu için o kadar yüksek performans alamaz. Ekran kartının modelini bilmeden hafızasını veya Bit'ini mi tahmin ediyorsunuz anlamadım...
Önce konu sahibinin sistemi netleşsin sonra söylediğim ekran görüntülerini atsın, tabii bunlar için her şeyden önce foruma girsin bir... Sonra bak bakalım sorun OC yapmadan çözülüyor mu çözülmüyor mu?