Pentium E5300 Sistemime Mac OS X'i nasıl kurarım?

Bak sana en iyi tavsiyem windows 8.1 yüklemen mac ox okadar iyi değil hem onun kurulumu çok zaman alıyor. Sen 8.1 yükle.
Mantıklı sorular soruyosun. Seni Sevdim.

Birde benim rutbe atlayabilmem için benim sanayamış olduğum bütün yorumları teker teker beğenir misin? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Ama bende zaten windows 7 ve ubuntu yüklü.
Zaten mac os x`de bunların yanına kuracağım.

Sakın yapma bilgisayarın taşımaz ve çöker ilk önce sistemini geliştir.
Eğer imkanın varsa ilk önce 500 gb yada 1000 gb (1 terebayt) 3.0 SSD al Ramini 4 gb'ye yükselt.

Zaten senin pc ondan yavaş çalışıyor. 149 gbye 2 isletim sistemimi yüklenir.

Allah aşkına saçmalamayın, sisteme isterseniz 5 işletim sistemi yükleyin çökme gibi birşey olmaz, Arkadaş kasma var demiş siz adama tutmuşsunuz ssd aldırıyorsunuz, ssd'ler ucuz birşey değil kendim normal bir harddisk ile kullanıyorum kasma falan görmedim, üstüne üstlük ram'im 2GB siz arkadaşa 4GB aldırıyorsunuz.

Mac OS X sistemlerini PC'lerde kullanmak uğraş gerektirir, ancak bu kadar uğraşa katlanıp sonunda sistemi oturtursanız harika bir bilgisayar kullanım deneyimi sizi bekliyor olacak.

Kasmalara gelirsek büyük ihtimal ile ya ekran kartınız uyumsuzdur ya da tanıtamamışsınızdır, internette ve bu forumda ekran kartınız ile ilgili araştırma yapın kextler bulup deneyin.

Ancak tabiki harddiskin tamamının nerdeyse dolu olmamasına dikkat edin ve işlemciniz çok da iyi diyemem bu nedenle çokta üst bir performans beklemeyin hatta bana kalırsa temiz bir kurulum ile hd'yi komple silip dualboot OS X Mavericks ile Windows 7/8/8.1 kullanın.

Hocam internette "mac os x snow leopard iso torrent" diye aratınca torrent dosyası çıkıyor bende şurdan indiriyorum:
Kod:
http://kickass.to/mac-os-x-snow-leopard-10-6-7-iso-t5501417.html

Sizce bu linkin çalışmama ihtimali var mı acaba? :confused:

Teşekür ederim hocam. Yavaş çalışma gibi bir ihtimal var mi acaba? Lion sürümü yavas calisiyorduda.
Hocam Wi-Fi felan herşey calisir değil mi :D

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı