Pentium E5400 işlemci için hangi ekran kartı alınmalı?

kukimaster34

Femtopat
Daha fazla  
Önceden açılmış konular var fakat arada çok uzun yıllar var o yüzden açtım. Valorant'ta 60 70 FPS alsam yeter, onun için hangi ekran kartını almalıyım? Darboğaz olması mühim değil. Ekran kartını Sahibinden uygulamasından önerirseniz sevinirim 1 ve 2 bin TL arası bütçem var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu işlemci ile Valorant'ı bırak, YouTube videosudnan bile 60 FPS alamazsınız. Çok eski ve çağ dışı bir işlemci. Bu işlemci ile Valorant'ı akıcı oynamanızın imkanı yok. Açacağı bile şüpheli.

Önceden açılmış konular var fakat arada çok uzun yıllar var o yüzden açtım. Valorant'ta 60 70 FPS alsam yeter, onun için hangi ekran kartını almalıyım? Darboğaz olması mühim değil. Ekran kartını sahibinden uygulamasından önerirseniz sevinirim 1 ve 2 bin TL arası bütçem var.

GTX 750 Ti.

İşlemci olarak Core 2 Quad Q6600 veya Q9300 gibi modeller alıp bi' de üstüne GTX 750 Ti gibi bir ekran kartı alırsan Valorant oynaman mümkün olabilir.

X5650 düşünüyorum anakartım G31MXP.
Uyumlu mudur?
İşlemci, soket ve BIOS modlama gerekebilir Xeon işlemci için.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video ve konu yardımcı olabilir. Eğer karmaşık geliyorsa ve uğraşamam diyorsanız Core 2 Quad serisi bir işlemci düşünebilirsiniz.

Önceden açılmış konular var fakat arada çok uzun yıllar var o yüzden açtım. Valorant'ta 60 70 FPS alsam yeter, onun için hangi ekran kartını almalıyım? Darboğaz olması mühim değil. Ekran kartını Sahibinden uygulamasından önerirseniz sevinirim 1 ve 2 bin TL arası bütçem var.
Hocam o işlemciye isterseniz gidin 5090TI falan alın yine de darboğazdan performans artışı yaşanmaz o işlemciyle valorant videosu izlerseniz şükredin.

İşlemci, soket ve BIOS modlama gerekebilir Xeon işlemci için.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video ve konu yardımcı olabilir. Eğer karmaşık geliyorsa ve uğraşamam diyorsanız Core 2 Quad serisi bir işlemci düşünebilirsiniz.

Sahibinden ilanından bulup link atabilir misiniz?

Sahibinden ilanından bulup link atabilir misiniz?

Örnek olarak bakabilirsiniz, pazarlıkla 200 seviyesine indirirseniz gayet iyi olur. Ayrıca genel performansı arttırmak adına sistemde HDD varsa SSD takmanızı, ayrıca 4 GB'dan az RAM varsa 4 GB yapmanızı öneririm; zira anakartınız maksimum 4 GB destekliyormuş.

Ayriyeten hafif bir işletim sistemi olması açısından Windows 10 LTSC 2021 sürümünü yükleyebilirsiniz. Normalde LTSB 2016 sürümünü önerirdim ancak Valorant desteklemiyor, 2021 sürümü lazım.

Örnek olarak bakabilirsiniz, pazarlıkla 200 seviyesine indirirseniz gayet iyi olur. Ayrıca genel performansı arttırmak adına sistemde HDD varsa SSD takmanızı, ayrıca 4 GB'dan az RAM varsa 4 GB yapmanızı öneririm; zira anakartınız maksimum 4 GB destekliyormuş.

Ayrıyeten hafif bir işletim sistemi olması açısından Windows 10 LTSC 2021 sürümünü yükleyebilirsiniz. Normalde LTSB 2016 sürümünü önerirdim ancak Valorant desteklemiyor, 2021 sürümü lazım.

Öneriler için teşekkürler 2021 sürümü var Windows 10 versiyonunun ve 4 GB RAM var teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı