Pentium E5500 ve HD 5450 sisteme işlemci ve ekran kartı önerisi

Ya bu gittigidiyor'da bakkallar mevcut. :D Ankara içindeki bakkallara sorun bu işlemciyi. Bulursanız orada hem deneyip alabilirsiniz. Yani garanti olur. :D Bulamazsanız da gittigidiyor'dan bakkallardan birinden alın. Ben birkaç kez aldım böyle şeyler. Sorun olmuyor.

Hepinize çok teşekkür ediyorum benimle uğraştığınız için :D son bir şey sormak istiyorum sahibinden'e filan baktım Ankara'da 2. el bulamadım bunu buldum:

Q8400 2.66 GHZ 1333 FSB 775 PİN 4 ÇEKİRDEK HER OYUNA YETER - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 176133024

ürün istanbul'da yani deneme şansım pek yok gibi sizce bir sorun çıkar mı? Tekrar teşekkür ediyorum.

Ya bu gittigidiyor'da bakkallar mevcut. :D Ankara içindeki bakkallara sorun bu işlemciyi. Bulursanız orada hem deneyip alabilirsiniz. Yani garanti olur. :D Bulamazsanız da gittigidiyor'dan bakkallardan birinden alın. Ben birkaç kez aldım böyle şeyler. Sorun olmuyor.
çok teşekkür ediyorum bakacağım, sağolun :D

Valla fiyayı gayet uygun. ( 180-200 isteyenler baya gördüm. Adam o.c yapmadım diyor. Sorun olmaz büyük ihtimalle. Ama bir de gittigidiyor'da bakkallara bak. 20-30 TL daha verip belki sıfır bulursun. N11 de de olabilir.
Not: Kesin psu al.

Valla fiyayı gayet uygun. ( 180-200 isteyenler baya gördüm. Adam o.c yapmadım diyor. Sorun olmaz büyük ihtimalle. Ama bir de gittigidiyor'da bakkallara bak. 20-30 TL daha verip belki sıfır bulursun. N11 de de olabilir.
Not: Kesin psu al.
bakkal dediğiniz olayı pek anlamadım ama gittigidiyor ve n11 aramaya işlemciyi yazınca hiçbir şey çıkmıyor :(

Bakkal dediğimiz kişiler, bilgisayarcı adı altında insanları dolandıran, mesela 1 gb ekran kartı her oyunu ultra açar diyerek bilmeyen kullanıcıların parasını alan, pc hakkında doğru düzgün hiçbir şey bilmeyen, windows xp'nin 8'den daha iyi olduğunu ve windows 8'de oyunların açılmadığını iddia eden dolandırıcılardır. Bu ismi biz technopat ailesi takmış bulunmaktayız. Neyse,
gittigidiyor'da denk gelmiştim 3 gün önce, bu bakkallardan biri satıyordu. Yanlış hatırlamıyorsam sıfırdı. Neyse bulamazsan sahibinden.com adresinden al. Ancak o ilan benim hoşuma gitmedi. Gerçek resmi bile yok. Başka ilanlara bak. O.c yapılmamış olanından al.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı