Pentium E5700 sisteme hangi macOS kurulmalı?

yunus kartal

Hectopat
Katılım
10 Mayıs 2020
Mesajlar
407
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
2x2 1333 MHz RAM Samsung
SSD veya HDD modeli
Hikvision 128GB E100
Ekran kartı
AMD 5500 Series Sapphire
Anakart
H-IG41-uATX HP (Foxconn üretim)
İşlemci
Pentium E5700
Bu sistem Windows'ta pek performanslı değil, YouTube 1080P'de kasıyor. MacOS'ta nasıl olur?
 
O sisteme macOS kurulmamalı, Windows işletim sisteminde performanslı olmayan bir bilgisayarın macOS ile performanslı olması beklenemez.

Hafif linix distroları işini görebilir, ChromeOS Flex ile o sistem üzerinden 2K videoları zorlanmadan izleyebilirsin.

Test cihazı Core Duo P7900 / 8 GB DDR3 1066MHz RAM / 120GB SATA 2 SSD / Intel GMA4500MHD

Yukarıdaki sistem ile sayfalar ışık hızında yüklenir ve 2K videolar aynı şekilde çok hızlı açılır ve pencere büyültme küçültme işlevi şipşak seviyesindedir.
 
İşlemcinin native desteği yok, Fake ID lazım. Ekran kartınızın da tam modelini belirtebilirsiniz, bu sisteme kurmak uğraştırıcı olacaktır. Ek olarak macOS'deki performansınız da Windows'tan pek farklı olmaz. Kurmanızı önermem, macOS deneyimlemek istiyorsanız imzanızdaki sistem daha uygun olacaktır.
 
1670050827111.png

MacOS'u bir kere görsem yeterli bana performans normal ekranda akıcı olsa yeter.

İşlemcinin native desteği yok, fake ID lazım. Ekran kartınızın da tam modelini belirtebilirsiniz, bu sisteme kurmak uğraştırıcı olacaktır. Ek olarak MacOS'deki performansınız da Windows'tan pek farklı olmaz. Kurmanızı önermem, macOS deneyimlemek istiyorsanız imzanızdaki sistem daha uygun olacaktır.

O sistem bozuldu ne yazık ki.
 
Ekran kartınız HD 5570 olarak gözüküyor ve yamasız maksimum High Sierra destekliyor, siz de High Sierra deneyebilirsiniz. Bir de sistem UEFI desteklemiyor değil mi?
 
O zaman aşağıdan High Sierra imajını indirin ve USB'ye BalenaEtcher ile yazdırın, müsait zamanda bir EFI paylaşacağım. O EFI'yi USB'deki EFI ile değiştirip macOS'i boot etmeyi denersiniz.
 
O zaman aşağıdan High Sierra imajını indirin ve USB'ye balenaEtcher ile yazdırın, müsait zamanda bir EFI paylaşacağım. O EFI'yi USB'deki EFI ile değiştirip MacOS'i boot etmeyi denersiniz.

Tamamdır teşekkürler.
 

Geri
Yukarı