Pentium E6500 sisteme ekran kartı önerisi

Bütçe
800
Hocam işlemcinin dahili gpu'su bulunmuyor maalesef ekran kartı lazım eğer ekran kartını alırsanız dediğiniz oyunları oynayabilirsiniz.
tamamdır hocam ben bayram tatilinde anakart ile işlemciyi ayarlarım sonraki haftalarda rami alırım bi kenara koyarım. o anakarta en iyi işlemci xeon 3440 mıdır ?

Kral adamsınız sizi biraz daha yorucağım kusura bakmayın akşam akşam i5 3550 ile mi daha iyi oynanır yoksa Xeon 3440 mı hangisi daha iyidir kusura bakmayın cidden bu işleri pek bilmiyoreum.
Hocam ne kusuru ben alamıyorum ama insanlara yardım ederek bilgisiyar almış kadar oluyorum insanlara yardım etmek benim için zevk soruya gelirsek çekirdek bakımından xeon x3440 daha iyi ve i5 3550 1155 pin yukarıda önerdiğim anakarta takamazsınız .
tamamdır hocam ben bayram tatilinde anakart ile işlemciyi ayarlarım sonraki haftalarda rami alırım bi kenara koyarım. o anakarta en iyi işlemci xeon 3440 mıdır ?
Hocam onun bir üst işlemcisi var x3470 ama 500tl filan ve aralarındaki performans farkı çok az değmez fiyatına ve x3440 işlemci ağırlıklı oyunlarda Cs:Go,Valorant vb. performansı için çok iyi eğer bütçeniz biraz daha artarsa 16gb ram destekli bir anakart ve 16gb ram alırsanız performansınız çok daha iyi olur.

eyvallah hocam çok anlayışlısınız sizin gibi adamlara çok ihtiyacım var bu zor günlerimde
aynen öyle hocam ben ayrı evde yaşıyorum ailemden para isteyebilirsem 16gb destekli anakart almak ta istiyorum rami belki 12 falan yapabilirim diye varmıdır öyle ekran kartı ?

Hocam 8gb size şimdilik size yeterli 16gb destekli anakartlar gereksiz pahalı ailenizi zora sokmayınız bence .

hocam son 1 soru valla benim 775 pin anakarta Intel Xeon 5460 buda 775 pinmiş alınırmı sence
x5460 modlanmış işlemcidir yani başka pinden 775 pine dönüştürülmüş ısınma sorunları olabilir x5460 adına bakmayın x3440'dan çok daha az performansı vardır ve işlemci tabanlı cs:go valorant gibi oyunlarda az performans verir x3440 seçmek daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…