İçerisinde Intel HD Graphics var. PUBG'yi bilmem ama PUBG Lite'ı açabilir galiba 1.6 GB VRAM'i var.
Şu an kullandığı sistemdede ekran kartı yok demiş.
Hem sonradan alınıp takılabilir.
İçerisinde Intel HD Graphics var. PUBG'yi bilmem ama PUBG Lite'ı açabilir galiba 1.6 GB VRAM'i var.
Elindeki PC'yi ikinci elde sat bunu al daha iyi olur senin için.
İzoly M190 i5-520m 2.93GHz 8GB 500GB Masaüstü Bilgisayar Fiyatı
İzoly M190 i5-520m 2.93GHz 8GB 500GB Masaüstü Bilgisayar en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
100 FPS üstü diyebilirim çünkü 1 GB ekran kartı ile 80 FPS alıyorum ben.PUBG Lite mesela 8 RAM R7240 2 GB olsa kötü ayarlarda kaç FPS verir.
Reis benimkini yaptırsam daha iyi oluyor bundan.
Bu tür bilgisayarları forumda kötüleye kötüleye herkesin dilinde tüy bitti ama görmeyenler çok sanırım.Izoly, Turbox'dan uzak durun arkadaşlar.bu bilgisayarın içinde 10 yıllık mobil işlemci var ne diye başkalarına öneriyorsunuz hiç anlamıyorum.
Eleştirmek yerine fikir verebilirsin.
Arkadaşın bütçesi düşük.
İllaki bu cihazı al demiyorum ayrıca 1000 TL'yi verdikten sonra sistemi yenileki verdiğin para boşa gitmesin diyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.