Pentium E6500 sistemi yükseltme

Elindeki PC'yi ikinci elde sat bunu al daha iyi olur senin için.

Bu tür bilgisayarları forumda kötüleye kötüleye herkesin dilinde tüy bitti ama görmeyenler çok sanırım.Izoly, Turbox'dan uzak durun arkadaşlar.Bu bilgisayarın içinde 10 yıllık mobil işlemci var ne diye başkalarına öneriyorsunuz hiç anlamıyorum.

Bu tür bilgisayarları forumda kötüleye kötüleye herkesin dilinde tüy bitti ama görmeyenler çok sanırım.Izoly, Turbox'dan uzak durun arkadaşlar.bu bilgisayarın içinde 10 yıllık mobil işlemci var ne diye başkalarına öneriyorsunuz hiç anlamıyorum.

Eleştirmek yerine fikir verebilirsin.
Arkadaşın bütçesi düşük.

İllaki bu cihazı al demiyorum ayrıca 1000 TL'yi verdikten sonra sistemi yenileki verdiğin para boşa gitmesin diyorum.

Eleştirmek yerine fikir verebilirsin.
Arkadaşın bütçesi düşük.

İllaki bu cihazı al demiyorum ayrıca 1000 TL'yi verdikten sonra sistemi yenileki verdiğin para boşa gitmesin diyorum.

Pardon da hocam sistemi yenile demişsiniz bu sistemin zaten arkadaşın elindeki sistemden kayda değer bir farkı yok. Izoly sistemden bahsettiğimiz halde hala neyin tartışmasını yapıyoruz anlamıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı