Pentium E6600 Sistemi Yükseltmek

EmirhanSevim05

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarım zayıf ve bütün oyunlarda kasıyor. Bana hangi parçaları geliştirebilirim yardımcı olabilir misiniz ?

• İşlemci: Pentium(R) Dual-Core CPU E6600 @ 3.06 GHz 3.07 GHz
  • Yüklü bellek (RAM): 4,00 GB (Kullanılabilir miktar: 3,37 GB)
  • Sistem Türü: 32 bit işletim sistemi
  • Görüntü Bağdaştırıcıları:Intel(R) G41 Express Chipset

Yükseltmeye ilk olarak o işletim sistemini 64 Bit yaparak başla. 4 GB RAM'in 3.37 gözükmesi geçsin. Yani bu onboard ekran kartı ile oynadığın oyunlar zaten eski oyunlardır. Öyle eski nesil ekran kartları ile uğraşmaktansa ikinci el bir R7 240 al bari. Anakart modelini belirt sana RAM takviyesi söyleyelim. Bari en azından GTA 5 gibi oyunları düşük ayarlarda falan oynarsın.

Şimdi kardeşim 4 GB RAM şu an için yeterlidir. Öncelikle 64 bit işletim sistemine geçiş yap, Windows 10 kur. Yanlış bilmiyorsam anakartın Xeon işlemcileri destekliyor. Bu işlemcilerde şu an için işini çok rahat görür. Ekran kartı olarak R7 240 düşünebilirsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi kardeşim 4 GB RAM şu an için yeterlidir. Öncelikle 64 bit işletim sistemine geçiş yap, Windows 10 kur. Yanlış bilmiyorsam anakartın Xeon işlemcileri destekliyor. Bu işlemcilerde şu an için işini çok rahat görür. Ekran kartı olarak R7 240 düşünebilirsin

Dedigin parcalara bakacagım. Xeon islemcilerden onerdigin ve uygun bir fiyatta olani link olarak atar misin ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı