Pentium G2020 vs Intel Quad 8300

swarm

Kilopat
Daha fazla  
1.
Intel® Pentium G2020
Gigabyte GT1030
4GB DDR3
120GB SSD

Fiyat: 1050TL

2.
Intel Quad 8300
Asus 750ti
4GB DDR3
120GB SSD

Fiyat: 750TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Biri iki diğeri dört çekirdek. İkinci seçeneği alırsan daha az darboğaz yaşarsın. Anakartın nedir? RAM günümüzde 8GB'dan az olmamalı oyun oynamak için.

Biri iki diğeri dört çekirdek. İkinci seçeneği alırsan daha az darboğaz yaşarsın. Anakartın nedir? RAM günümüzde 8GB'dan az olmamalı oyun oynamak için.
1.nin Biostar H61MGV3
2.nin g41
Sadece CS:GO oynamak için alıcam hocam RAM yetmez ise 4GB daha takviye ederim. 1 yıl götürsün yeter. Mezunum üni sınavına hazırlanıyorum evdede molada yapacak birşey yok 1-2 saat arkadaşlarla girmek istiyorum.
2. sistem daha güçlü de o fiyat farkı ne öyle? 🤜🤜
Sanırım diğerinin pahalı olmasının nedeni bi kaçtane bileşeni ve kasası yeni ondan.

1.nin Biostar H61MGV3
2.nin g41
Sadece CS:GO oynamak için alıcam hocam RAM yetmez ise 4GB daha takviye ederim. 1 yıl götürsün yeter. Mezunum üni sınavına hazırlanıyorum evdede molada yapacak birşey yok 1-2 saat arkadaşlarla girmek istiyorum.

Sanırım diğerinin pahalı olmasının nedeni bi kaçtane bileşeni ve kasası yeni ondan.
CS:GO içinse yeter 4GB RAM. Her halükarda 60 FPS altını görmez doğru ayarlar ile. Sizi üzmez yani.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı