Pentium G3258 GTA 5 Oynatır mı ?

GTA5 için minimum Q6600 tavsiye ediliyor. GTA5'de Fifa 2015 gibi minimum 4 çekirdekli bir CPU isterse G3258 ile sorun yaşarsınız. Ben yerinizde olsam kendimi tek bir oyuna odaklamaz G3258 alırdım fakat kesinlikle GTA5 oynamalıyım işlemci konusunda sıkıntı çekmemeliyim soketin eski oluşu umrumda değil derseniz Q8400 alınabilinir. Ben yerinizde olsam GTA5 piyasaya çıkana kadar ufak tefek birikim yapar ikinci el olsa dahi i3 4160 satın alırdım. Hem GTA 5'i rahatlıkla oynar hemde yeni bir soket yapısına geçmiş olurdum.

Far Cry 4 ve Fifa 2015 oyunları için çift çekirdek resmi güncelleme yaması geldi mi ki GTA 5 için geleceginden bu kadar eminsiniz. Bence gelmeyecek. Ayrıca DX12 ile işlemciye binen yük azalıyor evet fakat G3258 çift çekirdekli bir işlemci. Bu yüzden eger oyun minimum 4 çekirdekli bir işlemci isterse DX12 gelsin, G3258 10GHz olsun genede sorun yaşatır. Bilinçli yorum yapalım.

Ben gayet memnunum işlemcimden 600w Psu 200 tl'lik soğutucuyla 3.5ghz stabil 4 çekirdekte çalışıyor.Farcry 4'ü High da oynuyorum ekran kartım R7 260x.Gta 5 i de Low ve Medium arasında kaldırır diye hesapladım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı