Pentium G3258 Sistem toplama ve OC

batuhandnd

Megapat
Daha fazla  
Öncelikle herkeze merhaba,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
///
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
bu videoda toplanan donanımla :
Intel Pentium G3258 işlemci
ASUS H81M- PLUS LGA 1150 DDR3-1600 MHz
G.Skill 4GB 1600 MHz DDR3 RAM x2
Kingston SSDNow 300 V 240 GB 450 MB/s okuma ve yazma
Cooler Master Blizzard T2 Mini İşlemci soğutucu
Seagate 3.5” 7200 RPM 2 Terabyte HDD
ASUS GeForce GTX 750Ti STRIX OC
Cooler Master RC-351-KKP420-N2 420Watt kasa ve güç kaynağı

Overclock un işlemciye göre degiştiğini ve riskli oldugunu biliyorum. Birkaç sorum olacak;
Bu videoda yapılan overclock işlemi bu donanıma göre aşırımı yoksa normal bir işlemmi yani benimde aynı sistemi toplayıp aynı OC işlemini yaparsam tabii ki işlemciye göre fark ediyor ama risk nasıl olur?

Diğer bir sorumda bu donanım ile riskli oldugu için Overclock yapmadan 3.2 ghz veya BIOS tan yapılan oto ayarla 3.6 ghz yeterli olur belki ama size sormak istiyorum. Bu donanım ile CS:GO Veya diğer cs serileri, Dota 2, Sainst row IV, Euro Truck Sim.II. Eğer sizden gelen yorumlara göre oynamak istedigim diger oyunlar ARMA3 ve Asassian's Creed IV.

Bu tür oyunlara karşı bi ilgim var bu donanımla OC suz ne tür bi performans alırım. Eğer risk yoksa yaparsam OClu nasıl bi performans alırım aydınlatın beni :))

Herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yabancı sitelerde bu işlemciyi 4.5GHz hızında çalıştırıyorlar. Siz de yapabilirsiniz ama O.C şans işidir. Risk hiçbir zaman az değildir.
Bu işlemci makul fiyat ile o.c yaparak performans artırmak içindir, O.C' siz haliyle i3 seviyesinden daha az performans alırsın.

Öncelikle herkeze merhaba,
///
bu videoda toplanan donanımla :
Intel Pentium G3258 işlemci
ASUS H81M- PLUS LGA 1150 DDR3-1600 MHz
G.Skill 4GB 1600 MHz DDR3 RAM x2
Kingston SSDNow 300 V 240 GB 450 MB/s okuma ve yazma
Cooler Master Blizzard T2 Mini İşlemci soğutucu
Seagate 3.5” 7200 RPM 2 Terabyte HDD
ASUS GeForce GTX 750Ti STRIX OC
Cooler Master RC-351-KKP420-N2 420Watt kasa ve güç kaynağı

Overclock un işlemciye göre degiştiğini ve riskli oldugunu biliyorum.Birkaç sorum olacak;
Bu videoda yapılan overclock işlemi bu donanıma göre aşırımı yoksa normal bir işlemmi yani benimde aynı sistemi toplayıp aynı OC işlemini yaparsam tabii ki işlemciye göre fark ediyor ama risk nasıl olur.

Diğer bir sorumda bu donanım ile riskli oldugu için Overclock yapmadan 3.2 ghz veya BIOS tan yapılan oto ayarla 3.6 ghz yeterli olur belki ama size sormak istiyorum.Bu donanım ile CS:GO Veya diğer cs serileri,Dota 2,Sainst row IV,Euro Truck Sim.II///Eğer sizden gelen yorumlara göre oynamak istedigim diger oyunlar ARMA3 ve Asassian's Creed IV

Bu tür oyunlara karşı bi ilgim var bu donanımla OC suz ne tür bi performans alırım.Eğer risk yoksa yaparsam OClu nasıl bi performans alırım aydınlatın beni :))

Herkeze teşekkürler..

O videoda çok güzel bir şekilde OC yapıyorlar şahsen ben o videoyu izlemeden yapamazdım. Oyunlarda 4 5 FPS fark olur.

untitled-6.png
untitled-12.png
untitled-13.png
untitled-6.png
untitled-12.png
untitled-13.png
Bu grafiklerden farkı anlayabilirsiniz.

Ekran kartı yeterince iyi. İşlemci OC olmadan fikirlerimi söylemek gerekirse ETS2, Dota 2, CS Serisi sorunsuz oynanır gibi duruyor. Diğerleri için kesin bir şey diyemeyeceğim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı