Pentium G3258 sisteme 400 TL Ekran Kartı Önerisi

bboyerko

Hectopat
Daha fazla  
  • GIGABYTE H81M-S2PV Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz DVI&VGA Anakart Intel Pentium G3258 Soket 1150 3.2GHz 3MB Cache 22nm İşlemci
  • Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
  • Kingston 4GB DDR3 1333MHz CL9 PC Ram
  • XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W MidT ATX SİYAH KASA
Arkadaşlar sistem budur yarın alacağım inşallah ancak daha ekran kartı secemedim. Kasadaki psuyu kullanacağım onu da dikkate alarak bu sisteme en iyi ekran kartını önerir misiniz ?
400 TL verebilirim ancak çok hak ederse 10 20 daha verebilirim yani max 430 tlye en iyi hangi kart gider ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam öncelikle öneriniz için teşekkür ederim. Şuan vatandan bakiyorum da r7 265 yazınca 4 farkli marka çıkıyor; msi, asus, sapphire ve sizin önerdiğinizz powercolor. Şimdi bu 4u arasında en ucuzu powercolor. En iyisi bu mudur sapphire inki 426 TL. Ne farklar vardır ? Powercolor iyi midir?

Maalesef ekran karti butcem max 420 430 daha fazla çıkamam. Bu fiyata r7 265 mi (asus sapphire msi powercolor hangisi olduğunu belirterek) yada gtx 750ti mi yada bu fiyatlarda en iyi ekran karti ne olur . Zaten ikina ikina topladim sistemi baska para çıkmıyor daha monitörü de 1 2 ay para biriktirip alacağım o yüzden.

Hocam şimdi durum gerçekten farklı. Bana hediye olarak alınacak ama benim haberim yok. Eniste bana söyledi toplama daha iyi olur dedi sen topla ben topladım derim. Dedi bu kasa butun bilesenleriyle yarin alinacak. Yani benim para biriktirip üstüne katmam mümkün degil . Simdi hangi ekran karti mantikli olur acaba kafayi yemek üzereyim. 4 gündür ekran kartı araştırıyorum bulamadim daha yardim edin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı