iuluocak
Hectopat
Daha fazla
Pentium G3260 işlemci taktım H81M-DS2 anakart üzerine.
İşlemci sıcaklıkları bilgisayar boşta iken 37-38-40 dereceler arasında seyrediyor.
Lakin örneğin PUBG MOBİLE oynuyorum 70-71 derecelerde 80'i gördüğü bile oluyor.
Sizce değerler normal mi?
Bu anakart ve işlemcinin üzerinde RX 570 ekran kartı takacağım. Bu sıcaklıklara normal PUBG ve GTA V gibi kaliteli oyunlarda dar boğaz yapar mı?
Sıcaklıklar normal mi?
En yüksek ayarlarda oynuyorum bu arada yani kare hızı aşırı yüksek olarak ayarlı.
Kare hızını düşürdüm yüksek ayarına aldım iki kademe düşürdüm 69-70 arası sıcaklık değerleri seyir ediyor.
@Silinen üye
müsait iseniz bir yardımcı olabilir misiniz?
İşlemci sıcaklıkları bilgisayar boşta iken 37-38-40 dereceler arasında seyrediyor.
Lakin örneğin PUBG MOBİLE oynuyorum 70-71 derecelerde 80'i gördüğü bile oluyor.
Bu anakart ve işlemcinin üzerinde RX 570 ekran kartı takacağım. Bu sıcaklıklara normal PUBG ve GTA V gibi kaliteli oyunlarda dar boğaz yapar mı?
Sıcaklıklar normal mi?
En yüksek ayarlarda oynuyorum bu arada yani kare hızı aşırı yüksek olarak ayarlı.
Kare hızını düşürdüm yüksek ayarına aldım iki kademe düşürdüm 69-70 arası sıcaklık değerleri seyir ediyor.
Yardımcı olacak yok mu?Merhabalar Technopat halkı. Pentium G3260 işlemci taktım H81M-DS2 anakart üzerine.
Lakin örneğin PUBG MOBİLE oynuyorum 70-71 derecelerde 80 i gördüğü bile oluyor.
Sıcaklıklar normal mi?
@Silinen üye
müsait iseniz bir yardımcı olabilir misiniz?
Son düzenleme: