Pentium P6100 laptopun ağır çalışmasının sebebi disk olabilir mi?

Skales

Decapat
Daha fazla  
Selam. Elraenn'in depremzedeler için açtığı bağış yayınını izlerken bilgisayar acayip ağırlaştı. Chrome'u kapatmam 10 dakikamı aldı. Alt+F4 yapıp yeniden başlat sekmesine bastıktan sonra 5 dakika ekranın gelmesini 15 dakika da laptopun kapanmasını bekledim. Geçen gecede kapatmaya çalıştım laptopu ve şakasız 1 saatten fazla bekledim ve hala kapanmamıştı. Yardımlarınızı bekliyorum.

• Intel Pentium p6100.
  • NVIDIA GT 310M.
  • 320 GB HDD.
  • 3 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Disktende olabilir hangi işletim sistemi kullanıyorsunuz arka planda hangi uygulamalar çalışıyor.
Windows 7 Ultimate 32 bit kullanıyorum.
Arka planda sadece Kaspersky var. Onu da zar zor yükledim. Virüs olabileceğini düşündüğüm için yüklemiştim ama değişen birşey olmadı.

Güvenli mod da yapılabilir mi? Setup indirip güvenli modda formatlasam? USB ile yapmak istemiyorum hem laptop düzgün çalışmadığı için Rufus'ta kuramam.

Başka bilgisayarda format USB'sini hazırlayabilirsiniz internet Cafe veya bir tanıdığınızın bilgisayarından. Setup ile format olmaz sadece yükseltme olur onda da bir şey değişmez.

Başka bilgisayar yok ve tanıdığımın bilgisayarı da yok.

O zaman hocam internet Cafe gibi herhangi bir yerden hazırlayacaksınız o sisteme format atılması lazım yazılımsal sorun olabilir güvenli mod setup çalıştırmak çare değil eğer format attıktan sonra hala yavaşsa HD Tune programında HDD'nize sağlık testi yapın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı