Pentium T4400 ile World of Tanks

CryDrivo

Megapat
Daha fazla  
Hemen soruma geçiyorum.

Şu an 2GB ram , İntel HD Graphics (Her yerden baktım ama 3000 , 4000 gibi sayılar yok) ve Pentium T4400 (2.2Ghz) işlemcili bir dizüstü bilgisayarım var. (Ekranın çözünürlüğü 1366x768 HD)

Ben bu bilgisayarda 10fps ile wot oynuyordum. 10 fps ile oynamak gerçekten imkansız. Ben yine de oynamaya devam ettim. Şuan garajımda IS , T67 , KV-1 , KV-1S , SU-85 , PZ. IV H , STUG III Ausf. G , T1 Heavy , AMX40 , BDR G1B , Churchill I , Valentine AT tankları bulunuyor. Kazanma/kaybetme oranı %56'dır. Win7 , Win8 gibi değerlerin ne anlama geldiğini hiç araştırmadım. Sorum şu
Sizce yeni bilgisayarı aldığımda bu hesaba devam etmeli miyim? Yoksa yeni bir hesap mı açmalıyım?

Wn8 wn7 senin kayıt olduğun günden beri oynadığın oyunların performans ortalamasıdır xvm yükleyerek görüntüleyebilir noobmeter sitesinden kendini kontrol edebilirsin genelde klan alımlarında dikkat edilen bir durumdur.

Çok fazla tank açmışsın hepsini aynı anda kasmayı düşünme kendi oyun stilini belirleyerek tanklara yönel hangi türde oynadığını öğren.
T67 güzel bir tank hızlı çok seri kamuflaj bakımından çok iyi hellcat ondan dahada güzel ama t25/2 ye geldiğinde durum değişir kamuflajın yok zırhın yok hızın az topun 170 deliyor o biraz canını sıkabilir ondan sonra seri tamamen değişiyor kamuflajı düşük topu güçlü zırhı güçlü yavaş tanklarla yoluna devam ediyorsun.

Is serisinden giderek açı vermeyi öğrenebilirsin.
Fransız tanklar şarjörleri ile meşhurdur zırhları yoktur hızlılar dır şarjörleri onları tüm ülkelerden farklı kılar.
Almanlar çok iyi isabetli toplara sahipler hızları orta derecede.
Amerikan ağırlarını oynamadım taretleri güçlü onu biliyorum :)
İngiliz ağırları az vurur seri vurur isabetleri çok iyidir açı vermeyi öğrenirsen delmek kolay değildir. (En azından tier 8 e kadar böyle)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı