Pep kart alınır mı?

RUWO

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sorum bu. Papara'dan sonra güvenebilir miyim? Yaşım 18 altı Parolapara ve Enpara kullanamıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Yaşınızı doldurduğunuzda kurumsal bir bankadan kart çıkartmanızı öneririm şahsi fikrim bu yönde ailenizle birlikte gidipte çıkartabiliyorsunuz bildiğim kadarıyla

Yaşınızı doldurduğunuzda kurumsal bir bankadan kart çıkartmanızı öneririm şahsi fikrim bu yönde ailenizle birlikte gidipte çıkartabiliyorsunuz bildiğim kadarıyla
Ailemin kontrolünde bir kart kullanmak istemiyorum. Kısıtlanmış hissediyorum. Paparada kapanınca aklımda bir sürü soru işareti oluştu.

Herhangi bir kısıtlama var mı hocam? Ayrıca IBAN lazım maaş alıyorum.

Bildiğim kadarıyla garanti de kısıtlama yok ya da yok denecek kadar az. Diğer banklara mobil uygulamayı bile kullanmayı kısıtlıyorlar ancak garanti de öyle bir şey yok diye duymuştum. Arayıp bilgi alabilirsiniz.

18 yaş altında kullanabileceğiniz ön ödemeli bankalara ait kartlar.

1 - Tami ( Garanti Bankası ): 12-18 yaş arası çocuklar da ailelerinin onayı ve gözetimi altında tami kart sahibi olabilir.

2 - Nays ( İş Bankası ): Genç hesap, 12-18 yaş arası çocuklar ve aileleri içindir. 12 yaşından küçük çocuklar Nays'ı kullanamazlar. Genç hesap, çocuğun isteği ve ailenin onayıyla oluşturulur..

3 - Ziraat Pay ( Ziraat Bankası ): 12-18 yaş aralığındaysan ebeveynlerinin ortak cüzdan oluşturması sonrasında iletilecek olan davet SMS'i ile ziraatpay ailesinin bir üyesi olabilirsin.

4 - Pokus ( Türk Telekom ): Pokus kullanmak için 13 yaş ve üzerinde olmalısın.

5 - Vodafone Pay ( Vodafone ): 12 yaş üzeri tüm kullanıcıların yararlanabileceği bir hizmettir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı