Ailemin kontrolünde bir kart kullanmak istemiyorum. Kısıtlanmış hissediyorum. Paparada kapanınca aklımda bir sürü soru işareti oluştu.Yaşınızı doldurduğunuzda kurumsal bir bankadan kart çıkartmanızı öneririm şahsi fikrim bu yönde ailenizle birlikte gidipte çıkartabiliyorsunuz bildiğim kadarıyla
Ailemin kontrolünde bir kart kullanmak istemiyorum. Kısıtlanmış hissediyorum. Papara'da kapanınca aklımda bir sürü soru işareti oluştu.
Ailen ile birlikte Garanti Bankası'na gidip özel hesap açtırabilirsin kendine. 18 yaşından küçüklere özel bir hesap açıyorlar.
Herhangi bir kısıtlama var mı hocam? Ayrıca IBAN lazım maaş alıyorum.
Bildiğim kadarıyla garanti de kısıtlama yok ya da yok denecek kadar az. Diğer banklara mobil uygulamayı bile kullanmayı kısıtlıyorlar ancak garanti de öyle bir şey yok diye duymuştum. Arayıp bilgi alabilirsiniz.
Değerli öneriniz için çok teşekkür ederim.
Süper olur.Rica ederim ancak bir banka değil de ön ödemeli Papara gibi olsun ve güvenilir olsun derseniz de sizlere birkaç önerim olabilir. Yine bankalara ait programlar Papara gibi şahısa ait değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.