Gıda Pepsi 4 x 1L kola 106 TL

Amazon'da bir sürü şikayet var lütfen insanları yanlış bilgilendirip magdur etmeyelim arkadaşlar.
Hem tadı kötü hem son kullanma tarihine yaklaşmış hem de kıvamı tadı çok farklı diyenler var.

Ben denedim sorunsuzdu diyen arkadaşlar elbet çıkar ama istisnalar kaideyi bozmaz.

Amazon'da bir sürü şikayet var lütfen insanları yanlış bilgilendirip magdur etmeyelim arkadaşlar.
Hem tadı kötü hem son kullanma tarihine yaklaşmış hem de kıvamı tadı çok farklı diyenler var.

Ben denedim sorunsuzdu diyen arkadaşlar elbet çıkar ama istisnalar kaideyi bozmaz.
Ağzı olan konuşabiliyor. O yüzden her konuda şikayet olması gayet doğal.

Güneşte kalınca asit kaçmıyor mu yanlış mı biliyorum? İçtiğim kolaların %70'i dandik çok az bir kısmı bol asitli ama kapakları kapalı.
Kapağı kapalı olmalı fakat sistemin dengeye gelmesi için bir süre beklemelisiniz. Örneğin kolayı sallayıp direkt açarsanız patlar ama birkaç gün bekletirseniz ilk haline geri döner. Sıcaklık artışı, ani darbeler ve sallanmalar karbondioksitin çözünebilirliğini düşürür ve kolanın gazı kaçar. Bu yüzden gazlı içeceklerin üzerinde her zaman "soğuk içiniz" ibaresi yer alır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı