Gıda Pepsi Kola Pet 4 x 1 L 74.90 TL

Makaleler
13
Yer
Edirne
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-Anakart-
ASUS Prime B650M-R

-CPU-
AMD Ryzen 5 7500F

-Soğutma-
Thermalright Phantom Spirit 120 SE

-GPU-
Zotac RTX 4070 Super

-RAM-
Patriot Viper Venom DDR5 6000 Mhz CL30

-SSD-
Samsung 970 EVO Plus 1 TB M.2 SSD
Kioxia Exceria Plus 500 GB M.2 SSD

-Kasa-
Corsair 3000D 650W

-Monitör-
Lenovo Legion Y27-30
Viewsonic VX2780J-2K 27”
Meslek
Öğretmen
Mayısın başlarında da böyle bir indirim vardı ve tekrar geldi. Ben daha önce almıştım bu indirimde yine aldım. Tanesi 19 liraya denk geliyor, gayet iyi.

1716577064092.png

Geçen de aynı fiyata düşmüştü. Amazon kola bağımlısı yapmaya çalışıyor bizi. 74.90 yerine 60 TL'ye düşse alacağım 10 tane evde dursun diye de işte...

Son düzenleme:
Geçen de aynı fiyata düşmüştü. Amazon kola bağımlısı yapmaya çalışıyor bizi. 74.90 yerine 60 TL'ye düşse alacağım 10 tane evde dursun diye de işte...

Ben fiyat düştü diye 42 soda sipariş ettim evde dursun diye.

Bu gelene kadar şekerli su olur. Ne saçma marketten al kolayı poşeti sallayarak eve git asiti kaçıyor. Bu ne işkencelerle eve kadar gelicek yapmayın yahu.
Bana gelen 4 paket kolanın hiçbiri şekerli değildi üstüne marketteki kolalar ile aynı asit seviyesi denebilir. Lütfen satın almadan kafanıza göre yorum yapmayın.

Bu gelene kadar şekerli su olur. Ne saçma marketten al kolayı poşeti sallayarak eve git asiti kaçıyor. Bu ne işkencelerle eve kadar gelicek yapmayın yahu.
Yaptığınız yorumdan satın almadığınız belli. Daha önce 8 tane bu şekilde gelmiş kola içtim ve marketten alınmış koladan hiçbir farkı yok. Marketlere de benzer şekillerde geliyor zaten.

Marketten aldığınız kolalara marketler ve depolarda çalışanlar tarafından uygulanan muameleyi görseniz gazlı içecekleri hep internetten almak istersiniz. Herhangi bir marketten alacağınız koladan daha gazlı olarak geleceğinin garantisini verebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı