Performans artırmak için sistem yükseltme

Ekran kartımı bu aralar değiştirmeyi düşünmüyorum. Oynadığım oyunlar LOL/CS GO tarzı oyunlar zaten. Problemin işlemciden kaynaklandığını düşünüyorum. İşlemci olarak ne önerirsiniz?

Bütçeniz nedir ?

Bütçeniz varsa işlemci değişikliği + RX 570 öneririm ben 850 TL civarında bulunabiliyor RX570 piyasadaki tüm oyunları highda kasmadan oynatacaktır.
Ekran kartımı bu aralar değiştirmeyi düşünmüyorum. Oynadığım oyunlar LOL/CS GO tarzı oyunlar zaten. Problemin işlemciden kaynaklandığını düşünüyorum. İşlemci olarak ne önerirsiniz?

Bende de aynı sıkıntı var sistem:
Nvidia Gtx 750ti
İşlemci İntel core i 5 6500 3.2 ghz
120gb ssd
8 ram

Low ayarlarda 15-25 FPS alıyorum. Medium ayarlarda CS GO/LOL falan oynatsa yeter bana.
İşlemciniz FM2 Soket işlemci değişikliği için anakartınızı da değiştirmeniz gerekecek bütçeniz nedir ?

İşlemciniz FM2 Soket işlemci değişikliği için anakartınızı da değiştirmeniz gerekecek bütçeniz nedir ?
Ben bu işlerden pek fazla anlamıyorum. Siz ne önerirsiniz? CS:GO tarzı oyunları medium ayarlarda oynatsa yeter.

Ben bu işlerden pek fazla anlamıyorum. Siz ne önerirsiniz? CS:GO tarzı oyunları medium ayarlarda oynatsa yeter.
Önereceğim de bana bir bütçe söyleminiz lazım anakart+işlemci bütçesi olacak şekilde ne kadar harcayabilirsiniz bu 2 parçaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…