headyy
Kilopat
O tür oyunları bana oynatsa yetecek zaten.Giriş seviyesi bir kart anca Cs-LoL-Pubg Mobile vs.oynatıyor ya da full low ayarlarda GTA 5 başka da oyun oynattığını görmedim şahsen.
O tür oyunları bana oynatsa yetecek zaten.Giriş seviyesi bir kart anca Cs-LoL-Pubg Mobile vs.oynatıyor ya da full low ayarlarda GTA 5 başka da oyun oynattığını görmedim şahsen.
Kaç fps alıyorsunuz ki CSGO'da 1024x768 full lowda ?O tür oyunları bana oynatsa yetecek zaten.
Bütçeniz nedir ?Ekran kartımı bu aralar değiştirmeyi düşünmüyorum. Oynadığım oyunlar LOL/CS GO tarzı oyunlar zaten. Problemin işlemciden kaynaklandığını düşünüyorum. İşlemci olarak ne önerirsiniz?
Ekran kartımı bu aralar değiştirmeyi düşünmüyorum. Oynadığım oyunlar LOL/CS GO tarzı oyunlar zaten. Problemin işlemciden kaynaklandığını düşünüyorum. İşlemci olarak ne önerirsiniz?Bütçeniz varsa işlemci değişikliği + RX 570 öneririm ben 850 TL civarında bulunabiliyor RX570 piyasadaki tüm oyunları highda kasmadan oynatacaktır.
Low ayarlarda 15-25 FPS alıyorum. Medium ayarlarda CS GO/LOL falan oynatsa yeter bana.Kaç fps alıyorsunuz ki CSGO'da 1024x768 full lowda ?
Ben 120-230 arası alıyorum mape göre değişiyor.
İşlemciniz FM2 Soket işlemci değişikliği için anakartınızı da değiştirmeniz gerekecek bütçeniz nedir ?Low ayarlarda 15-25 FPS alıyorum. Medium ayarlarda CS GO/LOL falan oynatsa yeter bana.
Ben bu işlerden pek fazla anlamıyorum. Siz ne önerirsiniz? CS:GO tarzı oyunları medium ayarlarda oynatsa yeter.İşlemciniz FM2 Soket işlemci değişikliği için anakartınızı da değiştirmeniz gerekecek bütçeniz nedir ?
Önereceğim de bana bir bütçe söyleminiz lazım anakart+işlemci bütçesi olacak şekilde ne kadar harcayabilirsiniz bu 2 parçayaBen bu işlerden pek fazla anlamıyorum. Siz ne önerirsiniz? CS:GO tarzı oyunları medium ayarlarda oynatsa yeter.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.