Performans artışı için OS önerisi

xxq

Femtopat
Merhaba, bilgisayarımda 6 GB RAM var. Ekran kartım GeForce GT 430. işlemcimi bilmiyorum. Intel 5 olması lazım, oyunlarda performans artışı için önerebileceğiniz işletim sistemi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Modlu Windows 10 Ghost Spectre Superlite.

Windows X Lite. Şu anda onu kullanıyorum. Atomic 11 öneririm.

Gerçekten performans artışı için Arch Linux.

Hiç bilgim yokta biraz açıklar mısınız videosu varsa sevinirim. Bir de Valorant, Minecraft, Roblox, World of Tanks oynuyorum bu oyunların hepsini destekliyor degilmi.

Windows X Lite hepsini karşılıyor.

Windows X Lite. Şu anda onu kullanıyorum. Atomic 11 öneririm.

Gerçekten performans artışı için Arch Linux.

Hiçbirinden anlamıyorum yani dediğim oyunları destekleyecek en fazla performans iyileştirecek Arch Linux mu?

Hiç bilgim yokta biraz açıklar mısınız videosu varsa sevinirim. Bir de Valorant, Minecraft, Roblox, World of Tanks oynuyorum bu oyunların hepsini destekliyor degilmi.
Linux bildiğim kadarıyla Valorantı hiç desteklemiyor. Wine falan da yemiyordu.
Hiçbirinden anlamıyorum yani dediğim oyunları destekleyecek en fazla performans iyileştirecek Arch Linux mu?

Valorant oynayacaksanız Arch Linux kullanmayın. Windows X Lite kullanın.

Tamam teşekkür ederim video var mı onerdiginiz kurulum için?

Hayır yok. Normal Windows kuruyormuş gibi kurabiliyorsunuz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Eğer herhangi bir sorun yaşarsanız buradayım hocam .

İfadeler: xxq
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…