xxq
Femtopat
Hayır yok. Normal Windows kuruyormuş gibi kurabiliyorsunuz.
Eğer herhangi bir sorun yaşarsanız buradayım hocam.
Hocam yarın sabah kurmayı düşünüyorum buraya yazarım bir sorum olursa.

Hayır yok. Normal Windows kuruyormuş gibi kurabiliyorsunuz.
Eğer herhangi bir sorun yaşarsanız buradayım hocam.
Ekran kartınızın Vulkan desteği yok. Vulkan desteği olmayan GPU ile Linux'ta oyunlarda performans artışı göremezsiniz tam tersine düşüş olur. Linux'u unutun o yüzden. Vulkan çok önemli.Hiçbirinden anlamıyorum yani dediğim oyunları destekleyecek en fazla performans iyileştirecek Arch Linux mu?
Ekran kartınızın Vulkan desteği yok. Vulkan desteği olmayan GPU ile Linux'ta oyunlarda performans artışı göremezsiniz tam tersine düşüş olur. Linux'u unutun o yüzden. Vulkan çok önemli.
Evet, daha iyi olacaktır. Ekran kartın Linux'ta oyun oynamaya uygun değil.O zaman Windows 10 Lite mı kurayım?
Evet, daha iyi olacaktır. Ekran kartın Linux'ta oyun oynamaya uygun değil.
Evet tamamen aynı. Sadece Windows'un modlanmış hâli.Tamam teşekkür ederim şimdi kuracağım normal Windows 10 kurar gibi değil mi? Rufus'tan USB'ye atıyorsun sonra boot kısmından USB seçiyorsun.
Ne yaptınız hocam?Tamam teşekkür ederim şimdi kuracağım normal Windows 10 kurar gibi değil mi? Rufus'tan USB'ye atıyorsun sonra boot kısmından USB seçiyorsun.
Ne yaptınız hocam?
Hocam cevap veremedim kusura bakmayın buraya USB'ye oyun atılırmı yazmıstım ceza aldım sonra tekrar hesap olusturmaya calıstım bir daha ceza aldım daha yeni indi ISO dosyası şimdi Rufus kurup atacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.