Performans artışı için OS önerisi

Çok fark eder mi hocam çoktan indirdim USB'ye yazdırdım uzun sürüyor tekrar yaparsam acelemde var.

Hocam attığınız ISO 3.3 GB. Ayrıca tek kişi tarafında geliştirilmiş. Bir sürü sorunları var.

Benim dediğim ISO ise 1 GB ve neredeyse sorunsuz.

Hocam attığınız ISO 3.3 GB. Ayrıca tek kişi tarafında geliştirilmiş. Bir sürü sorunları var.

Tamam hocam tekrar onu indireyim o zaman teşekkür ederim. Hocam sitede indirme yeri nerede bulamıyorum.

Hocam benim şu an indirdiğim 1.2 GB ve şöyle gözüküyor;

1743762226627.png

Son düzenleme:
Tamam hocam tekrar onu indireyim o zaman teşekkür ederim. Hocam sitede indirme yeri nerede bulamıyorum.

Hocam benim şu an indirdiğim 1.2 GB ve şöyle gözüküyor;

Eki Görüntüle 2461637

Evet doğru. 7Z dosyasının içinde Rufus ve ISO dosyası var. Endişelenmenize gerek yok.

Evet doğru. 7Z dosyasının içinde Rufus ve ISO dosyası var. Endişelenmenize gerek yok.

Hocam ben cuma namazı'na gidiyorum gelince gelişme olursa yazarım.

Hocam kendi kendine iptal etmiş maalesef :(

Hocam şu an Rufus'a attım direk boot edip kurulumu yapmaya başlayayim mi?

Hocam acil yardım ne yapacağım 17437672388899174636934841432245.jpg

Son düzenleme:
Hocam ben cuma namazı'na gidiyorum gelince gelişme olursa yazarım.

Hocam kendi kendine iptal etmiş maalesef :(

Hocam şu an Rufus'a attım direk boot edip kurulumu yapmaya başlayayim mi?

Hocam acil yardım ne yapacağım Eki Görüntüle 2461707

Önceki Windows sürümünü silmediniz mi?

Hocam dediğinizi yaptım FreeDOS oldu sonra buraya bakmayı unuttum bir de o sürüm çok kötü gorunuyordu gözüme geri Windows 10 22H2 kurdum teşekkür ederim vaktini ayırdığın için. Ve şu an hiçbir şey kurmadım daha tavsiyelerin var mı performans artırmak için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı