Performans İçin En İyi Windows Hangisidir?

OneManCTW

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyun ve normal kullanımda stabillik çok önemli. En hızlı, en iyi versiyon veya şu harika dediğiniz sürüm hangisidir? Resmi bir sürüm olması gerekmez editionlar da olur. Ben şuan Windows 10 Performance Edition buldum onu kullanıyorum gereksiz her şey kapatılmış vs. Var mı bir öneriniz? Şu mükemmel dediğiniz?

Nerden indirdiniz Performance Edition'u? Lütfen kıytırık indirme - arşiv sitelerinden modifiye Windows indirmeyin güvenliğinizi ciddi şekilde tehlikeye atarsınız. İlla modifiye indireceksiniz yakında hazırlayacağım içerikte en stabil performanslı ve güvenli olan modifiyeleri sunacağım aynı zamanda güvenli kaynaklarını da sunacağım.

Eğer performans takıntılısıysanız indirmeniz gerekn Wİndows 10 sürümü LTSB veya LTSC'dir. (LTSC LTSB'nin yeni versiyonudur. LTSB çok eskidir) İçi bomboştur sadece işletim sisteminin yapısal bileşenleri bulunur. Bu sürüm ATM'ler gibi spesifik cihazlar için geliştiridiğinden böyledir. Microsoft'un sunduğu resmi sistem olduğundan güvenlidir. Tabii indirildiği yer önemli. Bunun haricinde Home vs. hafif derler genel anlamda ama LTSB veya LTSC bunlardan kat kat daha hafiftir.

Cidden takıntınız varsa dandik Custom ISO'ları indirmek yerine birkaç saatinizi harcayarak NTLite ile kendi Custom isonunuzu yapıp kullanabilirsiniz. Tavsiyem Türkçe kaynaklara değil İngilizce kaynaklara bakmanız, Türkçe kaynaklar yetersiz.
Hocam haklısınız ama NTLite'ın lisanslı hali olmadan pek bir şeye yaramıyor. Crackli hali rezalet.

Cidden takıntınız varsa dandik Custom ISO'ları indirmek yerine birkaç saatinizi harcayarak NTLite ile kendi Custom isonunuzu yapıp kullanabilirsiniz. Tavsiyem Türkçe kaynaklara değil İngilizce kaynaklara bakmanız, Türkçe kaynaklar yetersiz.
Evet ben de 1 saatlik bir video izledim öyle yapmaya karar vermiştim daha sonra sizin bu cevabınızı da görünce kesinleşti diyebilirim. Şu arkadaş en mükemmel halini yapmış diyebilirim. Deneyeceğim..

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam haklısınız ama NTLite'ın lisanslı hali olmadan pek bir şeye yaramıyor. Crackli hali rezalet.
Ben de tam NTLite ile yapmaya karar vermiştim ya. Neden işe yaramıyor acaba? Ve crackli halini bulup indirmiştim neden rezalet ?

Evet ben de 1 saatlik bir video izledim öyle yapmaya karar vermiştim daha sonra sizin bu cevabınızı da görünce kesinleşti diyebilirim. Şu arkadaş en mükemmel halini yapmış diyebilirim. Deneyeceğim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben de tam NTLite ile yapmaya karar vermiştim ya. Neden işe yaramıyor acaba? Ve crackli halini bulup indirmiştim neden rezalet?

Bende bahsettiğin kanaldaki rehberlerden faydalanalarak yapmaya başlamıştım, yaparsan uçurum bir fark olacağını sanmıyorum ama birkaç günümü verdiğime değmişti. Ayrıyeten ISO'yu yaptıktan sonra sanal makinede test edip kendi bilgisayarına kurmanı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı