Performans notunun yazılıya göre verilmesi

• Konuyu başlatan f1plt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 574

f1plt

Decapat
Sınıftaki duruma göre değil yazılıya göre veriyor hoca performans notunu teşekkürü kaybediyorum coğrafyadan kaldığım için sözlünün sınıfdaki duruma derse katılmaya göre verilmesi lazım değil mi?

Sınıftaki duruma göre değil yazılıya göre veriyor hoca performans notunu teşekkürü kaybediyorum coğrafyadan kaldığım için sözlünün sınıfdaki duruma derse katılmaya göre verilmesi lazım değil mi?

Evet dediğiniz gibi duruma göre vermesi lazım ama maalesef bazı hocalar böyle yapıyor.

Evet dediğiniz gibi duruma göre vermesi lazım ama maalesef bazı hocalar böyle yapıyor.
Hocam kalıyorum dersten ve teşekkürü kaybediyorumdaha önce konuştum tamam dedi ma bırakmış

Derste durumu iyi olan zaten yazılıdan kötü almaz.

Ne alakası var Ders performansıma göre veren hoca 100 verdi dersi yapamıyorum diye yazılı kötü diye performansım kötümü yani bilip bilmeden konuşma

Coğrafyayı sevmiyorum ezber çok bu yüzden kötü aldım dersde olumsuz davranışım yok ayrıca soru sormuyor hoca yeni geldi hızlıca ders anlatıp kitaptan gidiyor
Derste olumsuz davranışının olmaması performansının iyi olduğunu göstermez. Hoca da yeni geldiğine göre senin durumunu vahiy yoluyla öğrenmeyecek herhalde. Bakmış sınavına, düşük aldığını görmüş ve demek bu çocuğun performansı bu demiş.

Derste olumsuz davranışının olmaması performansının iyi olduğunu göstermez. Hoca da yeni geldiğine göre senin durumunu vahiy yoluyla öğrenmeyecek herhalde. Bakmış sınavına, düşük aldığını görmüş ve demek bu çocuğun performansı bu demiş.

Kendisiyle konuştuğumda beni bildiğini ve geçirebileceğini söyledi herhangi bir soru veya ödev vermedi dersini anlatıp gitti benim katılımımı vahiyle ölçecek değil herhalde yeni dediysemde 1 ay oldu

Technopat Haberler

Geri
Yukarı