xbea Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 5.671 Makaleler 1 Çözümler 16 5 Haziran 2021 #31 xDaemon dedi: Game Visual var ancak ne işe yaradığını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran renk özelliklerini kullanım amacına göre değiştiriyor. Örneğim FPS modunda, FPS oyunları için size özel renk ayarı yapıyor ve avantaj sağlıyor.
xDaemon dedi: Game Visual var ancak ne işe yaradığını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran renk özelliklerini kullanım amacına göre değiştiriyor. Örneğim FPS modunda, FPS oyunları için size özel renk ayarı yapıyor ve avantaj sağlıyor.
xDaemon Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #32 xbea dedi: Ekran renk özelliklerini kullanım amacına göre değiştiriyor. Örneğim FPS modunda, FPS oyunları için size özel renk ayarı yapıyor ve avantaj sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Ne gibi bir avantaj sağlıyor? Ona Göre kullanayım.
xbea dedi: Ekran renk özelliklerini kullanım amacına göre değiştiriyor. Örneğim FPS modunda, FPS oyunları için size özel renk ayarı yapıyor ve avantaj sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Ne gibi bir avantaj sağlıyor? Ona Göre kullanayım.
xbea Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 5.671 Makaleler 1 Çözümler 16 5 Haziran 2021 #33 xDaemon dedi: Ne gibi bir avantaj sağlıyor? Ona Göre kullanayım. Genişletmek için tıkla... Mesela adamları daha net fark ediyorsunuz. Ben çok aktif kullanmıyorum, genelde single player oynadığım için.
xDaemon dedi: Ne gibi bir avantaj sağlıyor? Ona Göre kullanayım. Genişletmek için tıkla... Mesela adamları daha net fark ediyorsunuz. Ben çok aktif kullanmıyorum, genelde single player oynadığım için.
xDaemon Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #34 xbea dedi: Mesela adamları daha net fark ediyorsunuz. Ben çok aktif kullanmıyorum, genelde Single Player oynadığım için. Genişletmek için tıkla... Anladım yardım için çok teşekkür ederim. İyi günler dilerim.
xbea dedi: Mesela adamları daha net fark ediyorsunuz. Ben çok aktif kullanmıyorum, genelde Single Player oynadığım için. Genişletmek için tıkla... Anladım yardım için çok teşekkür ederim. İyi günler dilerim.
xbea Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 5.671 Makaleler 1 Çözümler 16 5 Haziran 2021 #35 xDaemon dedi: Anladım yardım için çok teşekkür ederim. İyi günler dilerim. Genişletmek için tıkla... Size de iyi forumlar, saygılar .
xDaemon dedi: Anladım yardım için çok teşekkür ederim. İyi günler dilerim. Genişletmek için tıkla... Size de iyi forumlar, saygılar .