Performans ve Turbo modu arasındaki farklar nedir?

ASUS görünce yapıştırdım etiketi:D, akla ilk sen geliyorsun hocam.
Teşekkür ederim hocam 😇, biz bildiklerimizi elimizden geldiğince aktarmaya çalışıyoruz ve kendimizi de bir o kadar geliştirmeye çalışıyoruz 🤓. Benimde aklıma MSI denince hemen siz geliyorsunuz hocam 😁.

Monster denince de aklıma hemen @Dark Lord of the Sith hocam geliyor 🤭.

Elle ayarlama bölümü tam olarak nerede? Armoury Crate'den baktım ve orada herhangi bir şey bulamadım. Farklı bir programımı var? Varsa İsmini Söyler misiniz? @xbea
Burada ☺️ :

Ekran görüntüsü 2021-06-05 181653.png

Hım ilginç. Demek ki kullandığınız model de desteklenmiyor olabilir. Armoury Crate güncellemesi yok değil mi? MyASUS programından kontrol eder misiniz eksik sürücü var mı diye.

Açtığım an ASUS System Control İnterface V3 için güncelleme olduğunu söyleyip yaptı ve yeniden başlattı. Ama Herhangi bir değişiklik yok. Ayrıca CPU kısmındaki verilerde gözükmüyor. Sıcaklık ve voltaj. @xbea

Son düzenleme:
Açtığım an ASUS System Control İnterface V3 için güncelleme olduğunu söyleyip yaptı ve yeniden başlattı. Ama Herhangi bir değişiklik yok. Ayrıca CPU kısmındaki verilerde gözükmüyor. Sıcaklık ve voltaj.
Hocam o zaman siz bütün güncellemeleri ve sürücü güncellemeleri yapınız. Aynı sorun bende de vardı -doğrusu herkeste vardı bir ara- sonra güncelleme ile düzelttiler. Baktınız tüm güncellemeleri yaptınız ve olmadı, o zaman Armoury Crate silin tekrar yükleyin. Bende de öyle olmuştu önce format attım, sonra sıfırdan tüm sürücüleri kurdum, en son olarak Armoury Crate kurdum ve düzelmişti. Çoğu kişi aynı sorunu bir dönem yaşadı, sizde en kötü dediğim gibi silip yeniden yükleyin olmaz ise o zaman son çare benim gibi format atıp temiz kurulum yapın. Fan ayarına gelir isek o belki bu modelde desteklenmiyor olabilir ama sanmıyorum. Siz bir deneyin bu işlemci kısmını düzeltmeyi, belki o da gelir. Baktınız işlemci yeri geldi ama fan ayarı yok o zaman müşteri hizmetlerini arayın bilgi almaya çalışın derim. Ben aradığımda bana bilgi vermişlerdi.

Hocam o zaman siz bütün güncellemeleri ve sürücü güncellemeleri yapınız. Aynı sorun bende de vardı -doğrusu herkeste vardı bir ara- sonra güncelleme ile düzelttiler. Baktınız tüm güncellemeleri yaptınız ve olmadı, o zaman Armoury Crate silin tekrar yükleyin. Bende de öyle olmuştu önce format attım, sonra sıfırdan tüm sürücüleri kurdum, en son olarak Armoury Crate kurdum ve düzelmişti. Çoğu kişi aynı sorunu bir dönem yaşadı, sizde en kötü dediğim gibi silip yeniden yükleyin olmaz ise o zaman son çare benim gibi format atıp temiz kurulum yapın. Fan ayarına gelir isek o belki bu modelde desteklenmiyor olabilir ama sanmıyorum. Siz bir deneyin bu işlemci kısmını düzeltmeyi, belki o da gelir. Baktınız işlemci yeri geldi ama fan ayarı yok o zaman müşteri hizmetlerini arayın bilgi almaya çalışın derim. Ben aradığımda bana bilgi vermişlerdi.

Armoury Crate'yi silip tekrar yükleyeceğim ancak bunu direkt program ekle veya kaldırdan yapsam herhangi bir sorun çıkmaz değil mi?

Silip tekrar yükledim elle kısmı çıkmadı ancak CPU kısmı düzeldi.
O zaman desteklenmiyor olabilir. Mesela başka bir özellik olan Game Visiual özelliği de her cihazda desteklenmiyor. Yapacak bir şey yok ne yazık ki. O zaman size normal kullanımda ve az özellik gerektiren oyunlarda sessiz mod, yüksek oyunlarda performans modunu öneririm.

O zaman desteklenmiyor olabilir. Mesela başka bir özellik olan Game Visiual özelliği de her cihazda desteklenmiyor. Yapacak bir şey yok ne yazık ki. O zaman size normal kullanımda ve az özellik gerektiren oyunlarda sessiz mod, yüksek oyunlarda performans modunu öneririm.

Game Visual var ancak ne işe yaradağını bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı