Performansa dayalı bilgisayar toplama

lYouNeverKnow

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Beyler bir süredir para biriktiriyorum öyle çok bir şey değil ama PC'de acil değil zaten 2-3 senesi var. Şöyle fiyat performansı iyi ama çok da uçuk fiyatı olmayan bir masaüstü set kurmak istiyorum. Yani öyle abartı şeyler önermeyin amacım yayın açmak falan değil ama hani CS:GO'yu da 30 FPS oynamayım diyorum. Farkındayım dolar son zamanlarda uçuşta ama siz cevap yazar yazmaz almayacağım. Zaten biraz para mara biriktirip doların hiç olmazsa 6'ya falan düşmesini beklerim. Klavye mouse falan önermenizede gerek yok daha çok sistemsel öneriler (anakart, ekran kartı, işlemci vs.) yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer fiyat 3000 TL bandında ise bazı parçaları ikinci el alarak güzel bir sistem alabilirsiniz. Burada PSU, SSD ve anakartı ikinci el almanızı önermem. Eğer fiyat bu civarlarda ise ikinci el RX 570 ve RX 580 olabilir. Anakart ise b450m S2H ya da A320M olabilir. İşlemci Ryzen 1600 güzel bir seçenek. İşlemci ve ekran kartını ikinci el olarak 1400 ya da 1500 TL civarı tutarsa ikinci elde, bu sizin için iyi olur.

Siz paranızı biriktirmeye devam edin almaya karar verdiğiniz zaman konu açarsanız yardımcı oluruz.
Karar verdim diyorum ama ülkenin ekonomik durumu iyi değil ve bahsettiğim düzeyde bir sistem ne kadar olur onu bilmediğim için kaç lira lazım onu bilmiyorum ve onu soruyorum keşke bu kadar boş yapmasaydın boşver sen yardım etme zaten.

Şu üslüba bak art niyetli bir şekilde yazmadım o mesajı genelde bütçe belirtilir o şekilde sistem önerisi yaparız anladın mı güzel arkadaşım sabrımı o kadar çok zorladın ki bir şey diyeceğim de ceza yemek istemiyorum. Ayrıca benim yardımımı istemediğin için şu an kendimi yerlere atıyorum üzüntüden kahroluyorum. Üzümlü kekim bir şans daha veremez misin? 😌

Oh ols
Şu üslüba bak art niyetli bir şekilde yazmadım o mesajı genelde bütçe belirtilir o şekilde sistem önerisi yaparız anladın mı güzel arkadaşım sabrımı o kadar çok zorladın ki bir şey diyeceğim de ceza yemek istemiyorum. Ayrıca benim yardımımı istemediğin için şu an kendimi yerlere atıyorum üzüntüden kahroluyorum. Üzümlü kekim bir şans daha veremez misin? 😌
Oh olsun hayır vermem kusura bakma.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı