Performax G Xetra alınır mı?

Red Switch lazım bana çok ses yapamıyorum maalesef
yani dediğim gibi 500 TL bandında çokta kaliteli bir ürün beklememek lazım aslında bütün sorun üretim bandında PCB yani boarda bitiyor lehimleme kalitesine kadar değişiyor bizzat performax klavyede test ettim tuşların %90 eminim lehimleme kalitesinden dolayı sürekli tutukluluk yaptığını düşünüyorum üzerine biraz daha koyun F/P klavyelere bakın ucuz etin yahnisi yenmiyor en nihayetinde

Herkese iyi sosyaller.

Uzun zamandır red Switch mekanik klavye araştırması yapıyorum. Normalde Redragon Kumara alacaktım ama çok pahalandı. Ub yüzden başka markalara bakarken bunu gördüm sizce alınır mı? Ne kadar süre götürür?

Tecrübesi olan arkadaşlar fikirlerini yazarsa sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

Ürün linki: Performax G Xetra RGB Kablolu Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
bende comfortu var çok güzel bir klavye hissiyatı sesi aydınlatması vesayre mükemmel bir klavye fiyatına göre kendi klsmanlanın kralı diyebilirim

Alınmaz. Ben olsam GameNote alırdım.
neden alınmaz kanka gayette kaliteli ve güzel bir ürün/marka 2 yıldır kullanıyorum bir kere bile üzmedi beni

bende comfortu var çok güzel bir klavye hissiyatı sesi aydınlatması vesayre mükemmel bir klavye fiyatına göre kendi klsmanlanın kralı diyebilirim

neden alınmaz kanka gayette kaliteli ve güzel bir ürün/marka 2 yıldır kullanıyorum bir kere bile üzmedi beni
bende 4-5 ayda paket oldu 2 kere değiştiği halde hatta 3. de aldığım yer değiştirmedi artık bunlar yok dedi xpg gaming mouse gönderdiler oda 4 aya paket oldu ben artık hiç bir şekilde performax ürünü kullanmam .

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı