Performax Warmech alınır mı?

Bütçe
1400

Mehmet Erbaş

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Muhasebe Elemanı
Selamlar arkadaşlar,
Linkteki üründen almayı düşünüyorum, aranızda acaba daha önceden alan kullanan var mı? Bu tarzda kasa önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben böyle bir kasa alacak olsaydım WARCRY alırdım.
Hocam, sizden bunu beklemezdim aynısının mavisini önermek....
İkisi de fırın.
Bütçeniz var ise alın yok ise kaliteli farklı görünümlerdeki kasalara yönelin.
Bu kadar para verip rezil olacaksınız.

İkisi de fırın.
Zaten aynısının mavisini bilerek önerdim. Fırın olduğunu biliyorum ama bu tarz kasalar hoşuna gidiyorsa alınabilir. Tabi iyi bir soğutucunun olması şartı ile.

Ayrıca fanları doğru konumlandırdığında hava akışının aman aman kötü olmadığını söyleyenler vardı.

İç hacmi Warcry'dan daha geniş bu da donanımlarla temas ihtimalini azaltıyor. Warcry 140 MM hava soğutucu desteklerken Warmech 160 MM hava soğutucu desteğine sahip yani Warcry alacaksanız beraberinde üst düzey sıvı soğutucu almanız şart yoksa stok soğutucuya mahrum kalacaksınız demektir. Warmech'te böyle bir sıkıntı yok çoğu hava soğutucuyu bu kasayla kullanabilirsiniz. Warmech kaç fanla geliyor belli değil almadan önce teyit etmekte fayda var.

Son düzenleme:
İkisi de fırın.
Bütçeniz var ise alın yok ise kaliteli farklı görünümlerdeki kasalara yönelin.
Bu kadar para verip rezil olacaksınız.
Bahsettiğiniz kasa sepete ekleyince 225 Dolara satılıyor. Buna biraz değil baya fazla para eklemesi gerekir.

Bahsettiğiniz kasa sepete ekleyince 225 dolara satılıyor. Buna biraz değil bayağı fazla para eklemesi gerekir.

Şöyle bir şey var ki Lian Li marka alırsa sadece kasa içinde fan dahi yok ve bu kasayı alıyorsan dandik bir fan da takmazsın diye düşünüyorum. Ne anlamı kalır o zaman? Ortalama 1800 TL falan Lian Li'nin bu modeli, buna fan ekle; biri sıvı soğutma olsun, diğeri hava soğutma yani minimum 1300TL'lik bir masraf daha oluyor sanki.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı