Perşembe günü dayak yiyeceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam dediğim gibi yap elin de 3 seçenek var.
1- Git dayak ye gel.
2-Tavsiye ettiğim yöntemdir. Whatsapp üzerinden çocuğu bul ve kendini korkak gibi lanse etmeden adamlıktan taviz verme yani eğilip bükülme bak kardeşim aranız da sevgililik gibi bir durumun olduğunu bilmiyordum bilsem de başka bir amacım yoktu sınıfımdan olduğu için tanışmak istedim. Ayıp değil mi kardeşim bir şeyi anlamadan kafanıza göre hüküm veriyorsunuz tarzı.
3-Yıkık çözümdür. Anne baba okul devreye sok.
BONUS: O kıza ulaş onunla konuş mevzuyu ordan bağla kız bitirirse erkeğin de bitirme ihtimali yüksek.
BONUS 2 : Ortak arkadaş yap oradan bağla.
BONUS 3: Adam topla Allah ne verdiyse.

yazılanlara bakıyorum da hangi lisede okudunuz merak ediyorum ya da okudunuz mu ? bu yazdıklarınız lisede öyle olmuyor.

... BONUS bilmem kaç milyar: Kızı rehine al.

Akşam bir konu daha açacağım. Konuyu detaylı bir şekilde anlatacağım. Yeni edindiğim bilgiler de var. Beklemede kalın.

En kolay yol önüne gelenin alt takımlarına sertçe vur. Tek atarsın bu şekilde.

Açıkçası bende böyle bir şey yaşamıştım. Çok yakın bir kız arkadaşımı seven bir çocuk vardı beni tuvalete çekmişti ellerimi ceketin cebine atıp sadece konuşmuştum sonrasında bir şey yapmamıştı. Tatlı dille konuşup olayı çözmeyi deneyin bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…