Ben troll olduğunu düşünmüyorum ve bence seni tehdit edecekler biraz yakanı tutacaklar ve birakcaklar. Herkesin önünde nasıl dövsun disipline gider yoksa. Ama sana zarar verirse ne müdüre falan şöyle.Hocam gerçekten hepinize teşekkür ediyorum konuyu ciddiye aldığınız için. Yarın kesinlikle konu açacağım fakat net bir zaman dilimi belirtemem. Bu akşam bir konu daha açacağım, neler yaptığım hakkında ve 'troll' diyen arkadaşların bütün sorularına cevap vereceğim.
7. sınıftayken hoşlandığım kızın hoşlandığı birisini dövdürmüştüm. Amacım aslında dövdürmek değildi, sadece korkutmasını söylemiştim. Ateri salonundan tanıdığım bir abimdi. Okul çıkışında çocuğu yakaladı, kafasını araba camının içine soktu. Ağzı burnu kan içinde kalmıştı. Burnunu kırdı sanırım. Çocuğu ben de dövebilirdim, güçlü bir çocuk değildi ama şikayet edilmek istemiyordum ve konunun gizli kalmasını istiyordum. Birkaç gün okula gelmedi o çocuk rapor almıştı sanırım. Ondan sonra da pek kimseyle konuşmadı dönem boyunca."Hocam gerçekten hepinize teşekkür ediyorum konuyu ciddiye aldığınız için. Yarın kesinlikle konu açacağım fakat net bir zaman dilimi belirtemem. Bu akşam bir konu daha açacağım, neler yaptığım hakkında ve 'troll' diyen arkadaşların bütün sorularına cevap vereceğim."
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.