Ben de sana söyleyeyim, o topa giremez. Senin yapman gereken ıssız sessiz yerlerde gezinme.
O gün okula git. Baktın çocuğun sana tavrı ters, git adam gibi konuş, derdini anlat. Bunun böyle devam etmesi seni rahatsız edecek çünkü. Yerinde olsam böyle yapardım.
Keşke yazmadan biraz bekleseydin kimdir, nasıl biri neyin biri olduğunu öğrenip yazardın veya yazmazdın. Speedy Gonzalez'den bile hızlı davranmışsın be kardeşim. Dayak ye ki akıllan, tecrübe olsun sana.
ben kavgada bıçaklandım hissetmedim a*k kavgaya devam ettim sonra baktım çocuk 2 3 kere daha soktu o zaman ayıktım yine de kavgaya devam ettim a* sjsjsjjssj zaten 30 40 sn sonra bacağında hissizlik oluşuyor otomatik yere düşüyon istemsizce yani bıçaklaninca pek bir şey olmuyor ama iyileşme süreci biraz sancılı
Müdüre ya da bir öğretmene söyle. Bir de ricada bulun benim söylediğimi söylemeyin diye. Müdürde başkasından duymuş gibi çocuğu çağırır konuşur sonra zaten daha seninle uğraşmaz. Bizim sınıfta da olmuştu buna benzer bir olay.
Keşke yazmadan biraz bekleseydin kimdir, nasıl biri neyin biri olduğunu öğrenip yazardın veya yazmazdın. Speedy Gonzalez'den bile hızlı davranmışsın be kardeşim.