Perşembe günü dayak yiyeceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir de okulun ortasında dayak atabilir. Çünkü adamın okul, kariyer zerre umurunda değil.
Ben de sana söyleyeyim, o topa giremez. Senin yapman gereken ıssız sessiz yerlerde gezinme.

O gün okula git. Baktın çocuğun sana tavrı ters, git adam gibi konuş, derdini anlat. Bunun böyle devam etmesi seni rahatsız edecek çünkü. Yerinde olsam böyle yapardım.

Ya kardeşim senin durumun ateşe odun atmak gibi.
Kavgadan anlamıyorsan gitme zaten devam zorunluluğu yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bıçaklanınca hissetmiyorsun çok hissetmiyorsun ama adamda silah varsa bunun acısını tarif etmek çok zor.

Müdüre ya da bir öğretmene söyle. Bir de ricada bulun benim söylediğimi söylemeyin diye. Müdürde başkasından duymuş gibi çocuğu çağırır konuşur sonra zaten daha seninle uğraşmaz. Bizim sınıfta da olmuştu buna benzer bir olay.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…