iksbaks
Hectopat
- Makaleler
- 3
Hocam komik olduklarını sanıyorlar. Bırakın takılsınlar kafalarına göre.Kızgın atarak beğeni kasmak bile istemiyorum şansa bak ki yazım yanlışı yaptınız tam banlık.
Hocam komik olduklarını sanıyorlar. Bırakın takılsınlar kafalarına göre.Kızgın atarak beğeni kasmak bile istemiyorum şansa bak ki yazım yanlışı yaptınız tam banlık.
Ben de sana söyleyeyim, o topa giremez. Senin yapman gereken ıssız sessiz yerlerde gezinme.Bir de okulun ortasında dayak atabilir. Çünkü adamın okul, kariyer zerre umurunda değil.
Ankara da mısın?Adres ver döner bıçağını kapıp geliyorum.
Hocam komik olduklarını sanıyorlar. Bırakın takılsınlar kafalarına göre.
ben kavgada bıçaklandım hissetmedim a*k kavgaya devam ettim sonra baktım çocuk 2 3 kere daha soktu o zaman ayıktım yine de kavgaya devam ettim a* sjsjsjjssj zaten 30 40 sn sonra bacağında hissizlik oluşuyor otomatik yere düşüyon istemsizce yani bıçaklaninca pek bir şey olmuyor ama iyileşme süreci biraz sancılı
Hocam can bu ne yapayım? Herkes 'F' yazabilir mi benim için.Keşke yazmadan biraz bekleseydin kimdir, nasıl biri neyin biri olduğunu öğrenip yazardın veya yazmazdın. Speedy Gonzalez'den bile hızlı davranmışsın be kardeşim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.