Persona 3 ardından Persona 5 başlanır mı?

Anrwqq

Hectopat
Daha fazla  
Persona 3 Reload'ı bitirdim ve oyun genel olarak çok güzeldi ama oyunun sonlarına doğru Tartarusa gidesim kalmadı çünkü oyunda hep aynı şeyleri yapmaktan bıkmıştım ve son 10 saati geceleri full hızlı hızlı geçsin diye genelde tartarusa girmeden bitiriyordum. Persona 5'e 3'ten daha güzel diyorlar ama Persona 5'in savaş sisteminden bıkmış bulunmaktayım. Persona 3 ile 5 aynı gelip sıkılır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Persona 3 Reload'ı bitirdim ve oyun genel olarak çok güzeldi ama oyunun sonlarına doğru Tartarusa gidesim kalmadı çünkü oyunda hep aynı şeyleri yapmaktan bıkmıştım ve son 10 saati geceleri full hızlı hızlı geçsin diye genelde tartarusa girmeden bitiriyordum. Persona 5'e 3'ten daha güzel diyorlar ama Persona 5'in savaş sisteminden bıkmış bulunmaktayım. Persona 3 ile 5 aynı gelip sıkılır mıyım?
Sıkılma ihtimalin var sonuçta aynı savaşma stili mevcut. eğer tartarus tan sıkıldıysan Mementos da da sıkılırsın. Ayrıca oyunda sadece combata girdiysen sıkılmanı oda etkilemiş olabilir. birazcık sokakları gez etkileşime gir bir şeylerle eğer Persona 5 e girersen.

Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim.

Sıkılma ihtimalin var sonuçta aynı savaşma stili mevcut. Eğer tartarustan sıkıldıysan mementos da da sıkılırsın. Ayrıca oyunda sadece combata girdiysen sıkılmanı oda etkilemiş olabilir. Birazcık sokakları gez etkileşime gir bir şeylerle eğer Persona 5'e girersen.

Persona 3'te yapılabilecek şeyler çok erken bitti özelliklerim oyunun yarısına daha gelmeden hepsi level 6'ydı. Kişilerle aramı da sadece aigisle ilerletmek istediğim için diğer kızlarla ilişki kurmadım diğer aşk olmayan ilişkilerde hızlı fullendi. Oyunun son çeyreği okulu hızlı geçip akşam uyumakla geçti. Persona 5'te bu şekilde kısıtlı bir içeriği mi var?

Başlanır hatta güzel olur ama bir uzun oyun sonrası ikinci uzun oyun pek iyi olmuyor bazen. Araya küçük oyun at derim COD gibi. Persona 5'in bölüm tasarımı da Persona 3 Reload dan kat be kat iyi bu arada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı