Steam Persona 3 reload $41.99 USD %40 indirim

Her bu oyunu alan kişi 70-80 üzeri saat oynamak zorunda mı? Belki ben bu türü seviyorum ve 20- 30 saat oynamak isitorum fakat bu fiyat bana pahalı geliyor?

20-30 saatte bu oyunu bitiremezsin, minimum 70 saat civarı ana hikaye sürüyor zaten. Ayrıca seni al diye zorlamıyorum, gidip Game Pass üzerinden kiralayıp oynayabilirsin, bana ne. Birkaç insanın işine yarasın diye konu açıyorum fakat oyunun fiyatı 1000TL üzeri isen hemen bir fakir edebiyatı yapılıyor ya da Game Pass önerisi geliyor, bıktırdı artık.

Kimse senin fakir edebiyatını dinlemek zorunda değil, paran yoksa veya bir oyuna 1000TL üstü bir para vermek istemiyorsan satın alma geç kardeşim ya. Gelip de konuyu niye baltalıyorsun hani?

Çok iyi rakama düşmüş. Hiç gamepass muhabbetlerine girmeye dahi gerek yok bence. Bu zamanda, bu kadar özenli işler yapan bir avuç firma kaldı zaten. Haketmeyenlere bu rakamlar verileceğine, Katsura abimizin içinde oluduğu yapımlara göz kapalı verilir :)

20-30 saatte bu oyunu bitiremezsin, minimum 70 saat civarı ana hikaye sürüyor zaten. Ayrıca seni al diye zorlamıyorum, gidip Game Pass üzerinden kiralayıp oynayabilirsin, bana ne. Birkaç insanın işine yarasın diye konu açıyorum fakat oyunun fiyatı 1000TL üzeri isen hemen bir fakir edebiyatı yapılıyor ya da Game Pass önerisi geliyor, bıktırdı artık.

Kimse senin fakir edebiyatını dinlemek zorunda değil, paran yoksa veya bir oyuna 1000TL üstü bir para vermek istemiyorsan satın alma geç kardeşim ya. Gelip de konuyu niye baltalıyorsun hani?
Elinize, ağzınıza sağlık bu yazı için 😄 Ben sırf tam olarak dediğiniz şey yüzünden indirim konuları açmayı bıraktım ama siz yine de devam ettiğiniz için teşekkür ederim, birileri illa ki yararlanıyor bu konulardan.

Microsoft Store kütüphanesi dizmek isteyen ilk defa sizi görüyorum hocam.
Microsoft Store nerden çıktı 😄? Konu ve oyun indirimi Steam üzerinde. Microsoft Store'a elimi bile sürmüyorum.

Son düzenleme:
@Emre.bey gelmez bölgesel fiyatlandırma. Atlus yapmaz.
1.Xbox store'da bölgesel fiyatlama uygulamış bazı oyunlarına.
2.Steamde şu ülkelere bölgesel uygulamış bakarsan Amerika'ya sattığı fiyattan satmıyor bize sattığı gibi. Özetle satış olmazsa yaparlar.
1723579055162.png

20-30 saatte bu oyunu bitiremezsin, minimum 70 saat civarı ana hikaye sürüyor zaten.
Oyunu bitirmekten nerde bahstemişim? belki 20-30 saat oynayıp hevesimi alıp bırakacagım.
Birkaç insanın işine yarasın diye konu açıyorum fakat oyunun fiyatı 1000TL üzeri isen hemen bir fakir edebiyatı yapılıyor ya da Game Pass önerisi geliyor, bıktırdı artık.
Eğer bu kadar bıktıysanız, bildirimleri kapatabilir, yeni konu açmayı bırakabilir veya daha basit bir şekilde, Gamepass önerenleri göz ardı et seçeneğini seçerek göz ardı edebilirsiniz. Hatta konunun başına 'Gamepass ile ilgili yorum yapmayın' diye not da düşebilirsiniz.
Kimse fakir edebiyatı yapmıyor hocam, sorun param olmaması veya 1000 TL üstü bir para vermek de değil. Buradaki asıl mesele, bu oyunun parasını hak edip etmediği. Konuyu nerede baltaladığımı da anlayamadım. Bir oyunun fiyatı hakkında konu açmışsınız ve ben de bununla ilgili yorum yaptım, konuyu nerede baltalamışım?

Microsoft Store nerden çıktı 😄? Konu ve oyun indirimi Steam üzerinde. Microsoft Store'a elimi bile sürmüyorum
Paron hocam karıştırmışım kafam bir başka bir konuya gittide.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı