Sürprizbozan Persona 3 Reload Tartarus'un 22. katı nasıl geçilir?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Arnyek

Decapat
Daha fazla  
Persona 3 Reload'da Tartarus'un 22.katta sıkıştım her geldiğimde Mitsuru-senpai " beklemekten başka çaremiz yok" diyor. Her gece deniyorum Tartarus'a gidip deniyorum hem Sanada kral da iyileşti ama 22. Katın yolu açılmamış oluyor. Bilen birisi varsa spoiler olmadan çözüm yolunu anlatabilir mi?

Oyunun başındayken Makoto'nun personasını ilk kez çıkardığı sekansı hatırlıyorsunuzdur, aynı o sekanstaki ''gölge''ye benzeyen gölgeler zaman zaman gelecek ve siz onları alt ettiğiniz zaman Tartarus'un yeni katları açılacak. Yeni katlar açıldığı zaman Elizabeth sizi bilgilendirecek bu yüzden her gece Tartarus'a gitmek yerine, Makoto'nun özelliklerini geliştirecek aktiviteler yapın.

Oyunun başındayken Makoto'nun Persona'sını ilk kez çıkardığı sekansı hatırlıyorsunuzdur, aynı o sekanstaki "gölge"ye benzeyen gölgeler zaman zaman gelecek ve siz onları alt ettiğiniz zaman Tartarus'un yeni katları açılacak. Yeni katlar açıldığı zaman Elizabeth sizi bilgilendirecek bu yüzden her gece Tartarus'a gitmek yerine, Makoto'nun özelliklerini geliştirecek aktiviteler yapın.

Tamamdır hocam cevabınız için teşekkür ederim :)

Oyunun başındayken Makoto'nun personasını ilk kez çıkardığı sekansı hatırlıyorsunuzdur, aynı o sekanstaki ''gölge''ye benzeyen gölgeler zaman zaman gelecek ve siz onları alt ettiğiniz zaman Tartarus'un yeni katları açılacak. Yeni katlar açıldığı zaman Elizabeth sizi bilgilendirecek bu yüzden her gece Tartarus'a gitmek yerine, Makoto'nun özelliklerini geliştirecek aktiviteler yapın.
@Ramazan Çapkın hocam bu arada ben aktivitelerde akademik sosyal ve adini (unuttum)ilişkileri geliştiriyorum ama bir turlu 1'in üzerine çıkmıyor nasıl yapabilirim?

Son düzenleme:
Tamamdır hocam cevabınız için teşekkür ederim :)

@Ramazan Çapkın hocam bu arada ben aktivitelerde akademik sosyal ve adini (unuttum)ilişkileri geliştiriyorum ama bir turlu 1'in üzerine çıkmıyor nasıl yapabilirim?
Hocam "Social Linkler" ve Makoto'nun statları birbirinden farklı çalışan 2 mekanik. Belirli Social Linkleri açmak için belirli statları fullemeniz lazım. Her personanın arkanası var Örnğ: Orpheus'un arkanası Fool, siz social linklerinizi geliştirdikçe belirli arkanaların personaları (siz o arkanaya ait olan personalar yaratırsanız) daha güçlü olacak. Örnğ: Kenji Tomochika ile vakit geçirdikçe büyücü arkanası güçlenecek ve yeni yaratılan, arkanası büyücü olan personalar daha güçlü olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı