@74760
Böyle bir yama buldum güvenilirliği hakkında bir bilginiz var mı?
yamac'ın yanına i ekleyin yasaklı kelime almış forum neden bilmiyorum.
Doğru, görmüştüm aslında mesajı da site arayüzü güzel gözüktü farklı site sandım. İnsanlarla böyle ilişki yapma, arkadaşlıklar vs. + sıra tabanlı + japon oyunu olduğundan aşırı oynamak istiyorum. İngilizcemi biraz aşsa da oynayamayacağım kadar kötü değil ama bu kadar diyalog ağırlıklı bir oyunda bilmediğimde çeviriye bak falan uğraşmak istemiyorum. Bayadır yamayı yapıyorsunuz, şu yüzdeliğe bir baksanız da en azından çıkma tarihini ufaktan da olsa kestirebilsek, ya da yardım falan alsanız gönüllü pek çok kişi olacağına eminim.Virüs hocam bir önceki mesajda yazdım daha. Sadece o değil o sitedeki tüm yamalar virüs, bilmeyenler atlıyor. O sitenin yamacından geçmeyin.
Küçümsemek veya karşılaştırmak için değil, bu yamanın çıkana kadar (eğer çıkacağını düşünüyorsa yakın zamanda) yaması olan bir persona oyununu oynaması iyi olur diye dedim. 3'ü bitirir, çıkarsa sizin 4 çıkar, 5'e başlayan bir ekip var henüz dosyaları ayıklama teknik işlerle falan uğraşıyorlar daha zaman alır o muhtemelen. Ama yama hakkında endişemin sebebi düzenli haber alamamak ve çeviri yüzdesi verilmemesi ve dolayısıyla hangi aşamada olduğu hakkında bir fikrimizin olmaması. Size yalancı gibi bir şey de demiyorum, sadece diğer projerlerde %94 vs. demenize rağmen bunda dememenizin sebebini anlayamadım. Benlik sıkıntı yok ama bence verseniz, en kötü yaklaşık bir yüzde baya iyi olurdu en azından kafamızda tarih canlanabilirdi. Ender Lillies yaması hangi yama bu arada translate olanın dışında, paralı olan vardı sanırım o mu?Ben iptal, çıkmayacak vs gibi bir şey dedim mi, sadece biraz zaman alacak dedim. Yani devam ediyor. 1 milyondan fazla kelime, 3 binden fazla irili ufaklı dosya var oyunda farklı farklı klasörler içerisinde. Persona 3te toplasan 70 dosya var yok. Küçümsediğimden değil ama arada uçurum var. Ayrıca ben arada başka çeviriler de yapıyorum veya yardım ediyorum, Ender liliesi yaptık geçen (translate olan yamadan bahsetmiyorum), ismini vermeyeceğim bir oyunu kısa bir süre içerisinde yayınlayacağız (%94te), yüzda 40ını çevirip teknik sorun nedeniyle askıya aldığım oyun var, kodlama farkından dolayı tek tek aktarmak gerektiği için bekleyen bitmiş çeviri var, vs vs.
Keske persona 4 icinde tahmini bir yüzde verebilseniz. Kolay gelsinBen iptal, çıkmayacak vs gibi bir şey dedim mi, sadece biraz zaman alacak dedim. Yani devam ediyor. 1 milyondan fazla kelime, 3 binden fazla irili ufaklı dosya var oyunda farklı farklı klasörler içerisinde. Persona 3te toplasan 70 dosya var yok. Küçümsediğimden değil ama arada uçurum var. Ayrıca ben arada başka çeviriler de yapıyorum veya yardım ediyorum, Ender liliesi yaptık geçen (translate olan yamadan bahsetmiyorum), ismini vermeyeceğim bir oyunu kısa bir süre içerisinde yayınlayacağız (%94te), yüzda 40ını çevirip teknik sorun nedeniyle askıya aldığım oyun var, kodlama farkından dolayı tek tek aktarmak gerektiği için bekleyen bitmiş çeviri var, vs vs.
Küçümsemek veya karşılaştırmak için değil, bu yamanın çıkana kadar (eğer çıkacağını düşünüyorsa yakın zamanda) yaması olan bir persona oyununu oynaması iyi olur diye dedim. 3'ü bitirir, çıkarsa sizin 4 çıkar, 5'e başlayan bir ekip var henüz dosyaları ayıklama teknik işlerle falan uğraşıyorlar daha zaman alır o muhtemelen. Ama yama hakkında endişemin sebebi düzenli haber alamamak ve çeviri yüzdesi verilmemesi ve dolayısıyla hangi aşamada olduğu hakkında bir fikrimizin olmaması. Size yalancı gibi bir şey de demiyorum, sadece diğer projerlerde %94 vs. demenize rağmen bunda dememenizin sebebini anlayamadım. Benlik sıkıntı yok ama bence verseniz, en kötü yaklaşık bir yüzde baya iyi olurdu en azından kafamızda tarih canlanabilirdi. Ender Lillies yaması hangi yama bu arada translate olanın dışında, paralı olan vardı sanırım o mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.