Az önce yazdım uyarı yedim, siz yazın isterseniz ben size yazayım.Discord adresini özelden yazarsan kaldıralım, büyük ihtimal spam hesap diye müsaade etmiyordur.
Az önce yazdım uyarı yedim, siz yazın isterseniz ben size yazayım.Discord adresini özelden yazarsan kaldıralım, büyük ihtimal spam hesap diye müsaade etmiyordur.
Özel mesaja uyarı mı yediniz teknopattan? Öyleyse özelden yazın diyen arkadaşı dcden aratıp yazabilirsiniz. İsim aynıdır. Ben o muhabbetlerden pek anlamıyorum.Az önce yazdım uyarı yedim, siz yazın isterseniz ben size yazayım.
Youtube'a yoruma yaz en güzeliAz önce yazdım uyarı yedim, siz yazın isterseniz ben size yazayım.
yazdım.Youtube'a yoruma yaz en güzeli
Baktınız mı acaba?Youtube'a yoruma yaz en güzeli
Bakıyorum da yorumlar sekmesinde göremiyorum, bana hangi videoya yorum attığını yazabilir misin?yazdım.
Baktınız mı acaba?
Bakıyorum da yorumlar sekmesinde göremiyorum, bana hangi videoya yorum attığını yazabilir misin?
Star Wars Darth Revan. bir elinde kırmızı diğer elinde mor kılıç.Yok gözükmüyor. Discord profil resminde ne vardı? Daha yeni açtık sunucuyu sayılı banlı var.
Bu sefer olması lazımStar Wars Darth Revan. bir elinde kırmızı diğer elinde mor kılıç.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.