Ben 3.oyunu game passte denedim hiç hitap etmedi bana. 5.oyun muhtemelen daha iyidir 3 çok eski geldi bana.Şu seriye çok atılmak istiyorum ama tarzı hoşuma gider mi gitmez mi bir türlü emin olamıyorum. Başlangıç için 5 iyi midir yoksa 4 Golden mı almalıyım sizce?
Şu seriye çok atılmak istiyorum ama tarzı hoşuma gider mi gitmez mi bir türlü emin olamıyorum. Başlangıç için 5 iyi midir yoksa 4 Golden mı almalıyım sizce?
Şu seriye çok atılmak istiyorum ama tarzı hoşuma gider mi gitmez mi bir türlü emin olamıyorum. Başlangıç için 5 iyi midir yoksa 4 Golden mı almalıyım sizce?
Eğer Portable'ı oynadıysanız Portable oyunun kısıtlı PSP verisyonu. Günümüzde 3 oynamanın en iyi yolu ya Undub P3F oynamak PCSX2 ile yada Reload oynamak.Ben 3.oyunu game passte denedim hiç hitap etmedi bana. 5.oyun muhtemelen daha iyidir 3 çok eski geldi bana.
12 gün sonra bitiyormuş. Diyor ya.“İndirimde: 349,50 ₺ tasarruf edin, 12 içinde sona eriyor” bu şekilde bir metin var bu ne demek yani ne zamana kadar bu indirim geçerli kartta para yok dağın başında memleketteyim.
12 gün sonra bitiyormuş. Diyor ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.