PES 13 abartıldı mı?

Bence PES 10 daha efsane.
Messi'nin puanı 84 mü 87 mi neydi sanırsam. En uzun süre oynadığım PES oyunu 2010. David Villa ve Silva'lı Valencia'yı oynamayı severdim :d FB, BJK ve Sivas vardı Türk takımları olarak da. Soundtrack'i de en güzel seri budur benim için:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence 2016 da ayrı bir efsaneydi...
Kalecinin üstüne ceza sahası içinden abanınca %75 gol oluyordu. :/

Pes 13 gayet güzeldi ama bence Pes 6 en iyisiydi. Ondan sonra hiç aynı tadı alamadım. Zaten Pes serisi son yıllara kadar Arcade futbol oyunuydu. Tek amacı eğlendirmekti ve belli zamana kadar başardı. Fifa eğlenceden çok simülasyon havası veriyor. Bir türlü sevemedim.

PES 13 zamanında bende çok oynardım ancak günümüzde oynar mıyım hayır PES 13 eskiden güzel bir oyun olabilir ama şimdilerde güzel değil bizim ülkemizde sevilmesinin tek nedeni oyunun aşırı basit olması plastation giderdim oynamak için her zaman en hizli oyuncuları alıp dümdüz koşarak gol atanlar her zaman oyunu bildiğini saniyorlardı tabii bende eskiden oyle saniyordum bir de oyunda orta sahadan gol rahat atılıyordu bence artık yenilerine bakmanın zamanı geldi özellikle FIFA 17 halen daha benim gözümde en iyi FIFA oyunu pes serisinden ise PES 17 en güzel oyunu.

2015'ten once çıkan oyunları saymıyorum daha sonra çıkan oyunları soyledim.

Benim hakkıma giriyor derken.

Hocam orada detay vermeye üşendim. Yani insan gider Last of Us oynar GoW oynar RDR oynar, PES, FIFA muhabbeti yapılınca sinirim bozuluyor ben şu an saydığım oyunları hemen bitirirdim ama bizim ülke fanatiklikten başka bir şey yapmıyor. :(

Abartılmıyor bende hala yüklü oynuyorum güzel zevk veriyor hem düşük sistem hem türkçe seslendirme hem o dönemin güzel takımları hemde oynayışı...

Yılların efsanesi. Üzerinden 10 yıl geçti ama hala yaması yapılan plastation Cafe'lerde oynanan bir oyun, pes 13. futbolun ve Türkiye'nin en iyi olduğu zamanlar, ben bu zamanları yaşayamadım PES 13'ü oynadığımda ben 5 yaşında idim, şimdi bilgisayarımda hala var ve oynuyorum. Şimdi sorumu sorayım, sizce PES 13 çok mu abartıldı yoksa bu ilgiyi hak ediyor mu?

Bence abartılmadı o zamanın en iyi pes oyunuydu ve çoğu oyunsever insan o zaman küçük bir birey olduğundan şimdi eski anıları onlara tatlı geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı