PES 16 takımları nasıl açılır?

Minker

Hectopat
Yer
Singapur
Arkadaşlar ben sosyal medyadan gördüm PES 16 myClub indirdim gösteri maçı var biliyorum ama ben bunun kilidini kırma şansım var mı Barcelona Messi için yüklemiştim. Bütün takımlar açma şansım var mı?

Bunun gibi bir transfer yaması kurunca takımlar açılıyordu diye hatırlıyorum. Eğer olmuyorsa crack dosyasını indirebilirsin, 17 MB civarı bir dosya. Normalde forum kurallarına aykırı ancak satıştan kaldırılan oyunlar için sorun olmuyordu diye hatırlıyorum.

Son düzenleme:
Onlar korsandır ya da bypass yapılmışdır bu forum korsana karşı olduğu için size bu konuda yönerge vermem dahilinde yaptırımlara maruz kalabileceğim için bir şey söyleyemem ama YouTube'da videosunu bulabilirsiniz.

Bunun gibi bir transfer yaması kurunca takımlar açılıyordu diye hatırlıyorum. Eğer olmuyorsa crack dosyasını indirebilirsin, 17 MB civarı bir dosya. Normalde forum kurallarına aykırı ancak satıştan kaldırılan oyunlar için sorun olmuyordu diye hatırlıyorum.

Hocam bunları indirsem sıkıntı çıkar mı virüs falan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok öyle bir risk yoktur ama ben olsam bunu kurarım.

Tamam hocam indiriyorum o zaman bunu.

Hocam bunu indireceğim ama nasıl atacağım biliyor musunuz?

Yok öyle bir risk yoktur ama ben olsam bunu kurarım.

Hocam bu olmuyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00