PES 2013 lisanslı indirmek

saulgoodman33

Hectopat
Arkadaşlar parasını verip bilgisayarıma PES 2013 indirmek istiyorum ama İnternet'e bakınca indirebileceğim lisanslı bir site bulamadım. Bir sürü Türk sitesi çıkıyor onlara da güvenemedim virüslü olur falan diye lisanslı alıyorum hep. Şu oyunu bilgisayarıma indirmenin güvenli bir yolu var mı bildiğiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar parasını verip bilgisayarıma PES 2013 indirmek istiyorum ama İnternet'e bakınca indirebileceğim lisanslı bir site bulamadım. Bir sürü Türk sitesi çıkıyor onlara da güvenemedim virüslü olur falan diye lisanslı alıyorum hep. Şu oyunu bilgisayarıma indirmenin güvenli bir yolu var mı bildiğiniz?
Merhaba. Hangi platformda oynayacaksınız? İnternetten orijinal DVD alın. 2. el mesela
Bak PS3 için 2. el var PES 2013 ORJINAL PS3 OYUN..! 3 OYUN ALANA KARGO BEDAVA...! Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Bak DVD'si var
559105324_tn50_1.jpg

Steam var en güvenilir neden Steam kullanmıyorsunuz? (Oyun Steam'de yokmuş)

Şaka gibi baktım biraz gerçekten lisanslı orijinal alabileceğin bir yer bulamadım. Konami kendi sitesine bile koymamış.

Ya bir şey diyeceğim bir ben mi anlamadım mevzuyu? Steam var ya. (Tekrardan düzeltme Steam'de yokmuş :D)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı