PES 2016 kasma ve takılma sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

fatih1452

Centipat
Makaleler
1
Özellikler resimde. Oyunda takılma oluyor. Kasma da oluyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (54).png
    35,7 KB · Görüntüleme: 271
  • Ekran Görüntüsü (52).png
    38,9 KB · Görüntüleme: 272
  • Ekran Görüntüsü (53).png
    36,4 KB · Görüntüleme: 196
Oyun ikonuna sağ tıklayıp bu programın kullanacağı ekran kartını NVIDIA olarak belirleyin güç seçeneklerinden de prize takılı ekran kartını NVIDIA seçin.

Hangisini tam anlamadım. Resimde gösterebilirsen sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (9).png
    389,8 KB · Görüntüleme: 120

Hocam Steam üzerinden ekran görüntüsü atarsanız yardımcı olacağım.

Hocam olabilir fakat zaten sistemi rahat kaldırıyor, ben 9500GT ile 2017'yi akıcı oynuyorum, bir de zaten seyirci kaldırınca zevki kalmaz oyunun.
Hocam aynı ekran kartı bende de var . GT9500 ile en fazla PES 2017 oynadım exTReme 17 ile. Sistemim 2GB RAM olduğu için daha yormak istemediğim için sistemi seyirci kaldırma modu kullanmıştım.

2 Tane ekran kartın var büyük ihtimalle oyun Intel'in ekran kartını kullanıyor. Ayarlardan oyunun çalışacağı ekran kartını NVIDIA seçin.

Yardımcı olacak mısın?
Hocam aynı ekran kartı bende de var . GT9500 ile en fazla PES 2017 oynadım Extreme 17 ile. Sistemim 2 GB RAM olduğu için daha yormak istemediğim için sistemi seyirci kaldırma modu kullanmıştım.

Bende mi kaldırayım yani seyircileri.
Hocam Steam üzerinden ekran görüntüsü atarsanız yardımcı olacağım.

Başka çözüm yok mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…